Lokalni izbori

HDSSB O NAPADIMA OSJEČKE TV

Iznošenjem najvećih laži vode prljavu i beskrupuloznu kampanju protiv Bubala!

Na današnjoj izvanrednoj konferenciji za medije zamjenik predsjednika HDSSB-a i kandidat za osječkog gradonačelnika Krešimir Bubalo najavio je kako će protiv Ivana Grbešića podnijeti tužbu za klevetu i nadoknadu štete u iznosu od 100 tisuća kuna.

Krešimir Bubalo i Vladimir Šišljagić   FOTO:Marko Mrkonjić/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Bubalo je naglasio kako se u Osijeku već duže vrijeme od strane Osječke televizije vodi nezapamćeno negativna i prljava predizborna kampanja kojom određene političke i interesne skupine nanoseći štetu njemu kako kandidatu žele izboriti drugi krug izbora.„Zgrožen sam i kao čovjek povrijeđen djelovanjem Osječke televizije, jer ono što se tamo može vidjeti i čuti predstavlja dno dna novinarstva i prelazi sve granice ljudskosti“, istaknuo je Bubalo i najavio kako će protiv Ivana Grbešića podnijeti tužbu zbog klevete jer je 13. svibnja uživo u emisiji urednika Gorana Flaudera izjavio kako je gradsko poduzeće Športski objekti kupilo perilicu za rublje, a koja je zatim dostavljena na adresu Vodenička 2a u Osijeku (adresa Krešimira Bubala) optuživši ga tako za pribavljanje protupravne imovinske koristi.

Bubalo i Šišljagić: 'Završimo izbore u prvom krugu!'

„S tužbom protiv Grbešića ću ustrajati do kraja, a oštetu od 100 tisuća kuna neka mu plate njegovi nalogodavci“, rekao je Bubalo i naglasio kako je očigledno da je on glavna meta svih napada jednako kao što je to bio i Šišljagić na izborima 2009. godine. „Nalogodavci ovakvih prljavih akcija skrivaju se iza likova popu Grbešića koji za njihove potrebe javno iznose laži, a jedina njihova namjera je da se uz pomoć blaćenja i iznošenja laži na Osječkoj televiziji izbori ne riješe u prvom krugu. Građane Osijeka i Osječko-baranjske županije drugi krug izbora koštat će dodatnih 2 milijuna kuna, a ja koristim ovu prigodu i pozivam sve birače da stvar riješimo već u prvom krugu i za ušteđeni novac izgradimo novi dječji vrtić“, poručio je Bubalo. 

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić istaknuo je kako se kontinuirano vodi beskrupulozna i krajnje prljava kampanja Osječke televizije usmjerena protiv HDSSB-a na račun lijeve i desne političke opcije u Osijeku. „Osječka televizija iz dana u dan pred kamere dovodi kojekakve likove koji iznoseći najveće laži i objede stavljaju sebe u službu određenih kriminalnih i interesnih skupina. Prisjetimo se lokalnih izbora 2009. godine kada sam osobno bio izložen sličnim napadima u kojima su me tadašnji politički suparnici predvođeni Tomislavom Ivićem optuživali čak i za granatiranje Osijeka, a u čemu je angažirano i zrakoplovstvo za bacanje letaka s lažnim sadržajima“, rekao je Šišljagić ističući kako se identična situacija događa i sada kada je u fokusu napada Krešimir Bubalo. „Izjava Ivana Grbešića o Bubalovoj veš mašini jedna je od najvećih laži i obmana koju smo ikada mogli čuti s televizije koja je nastala uz pomoć crnog fonda HDZ-a i opljačkanog novca hrvatskog naroda. Stoga, pozivam sve građane: Završimo izbore u prvom krugu“, zaključio je Šišljagić.