Politika

KARAMARKO KRITIZIRAO "CRVENE"

Ova SDP-ova vlast nema osjećaja za hrvatske svjetonazorske vrijednosti!

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Bjelovaru je dao potporu za drugi izborni krug za gradonačelnika Marijanu Coneru. Optimističan je uoči izbora i očekuje pobjedu. Ponovno je kritizirao Vladu.

Karamarko došao podržati svoje kandidate u Bjelovar   FOTO:Damir Špehar/PIXSELL
Piše: Media Servis

Karamarko je poručio da premijer sa svojom nesposobnom vladom vodi zemlju u propast, rekao je Karamarko i naglasio da ne dolazi u obzir koalicija sa SDP-om.

"Ne smatramo dovoljno uvjerljivu ovu vlast što se tiče rada u gospodarstvu; Hrvatska propada iz dana u dan, milijun i 500 tisuća Hrvata spada u kategoriju sirotinje, to je osobna iskaznica ove Vlade. A nisu nam uvjerljivi ni u svom odnosu prema svjetonazorskim vrijednostima koje hrvatki narod baštini", rekao je Karamarko.

Iako mu anketama raste popularnost i dalje je skeptičan. "Mi smo sve ankete koje su dosad izlazle demantirali izbornim pobjedama. Uvjeren sam da sad kad kažu da smo mi i SDP negdje blizu da smo ih odavno premašili", rekao je Karamarko. Kaže da će sve biti jasno u nedjelju. Ocijenio je da je podigao stranku, vratio domoljublje i poštenje i da HDZ sad pobjeđuje.