Ljubav & sex

ZAČINITE SVOJU VEZU

8 poteza kojima ćete iznova zavesti svog muškarca

Uvijek nam se vrti po glavi pitanje kako zavesti svog muškarca kada je odnos postao 'ravna crta' u kojoj se ni vi ni on ne osjećate baš najbolje? Budite zavodljivi, graciozni i maštoviti. Njega ćete ponovno uzbuditi, a vi ćete se osjećati neprocjenjivo zbog postignutih rezultata vaših malih trikova.

Ilustracija   FOTO:shoofeg.com
Piše: Republika.eu / Tportal.hr

Kako hodate

Sve je u načinu vašeg hoda. U donjem rublju ste i idete u kuhinju po čašu vode. Učinite to da vas vaš muškarac odmah poželi - s podignutom bradom i ramenima prema natrag. Da bi vam se kukovi provokativno njihali, koračajte tako da stavljate jednu nogu pred drugu.

Budite dama

Dopustite svom muškarcu da vam obuče kaput, otvori vrata od automobila i nasipa čašu vina. Vi ćete se osjećati graciozno, a on će te primjetiti.

Zbogom tajicama

Ispod suknje obucite mrežaste čarape i haltere, a tajice bacite. Potrudite se da vas on gleda dok ih oblačite. Možda ih ne obučete do kraja taj put.

Iskoristite svog muškarca

Iako možete sami povući zatvarač haljine na leđima, omogućite mu tu privilegiju. Jednako je uzbudljivo odijevati ženu kao i skidati je.

Makeover vaše ladice donjeg rublja

U ladici donjeg rublja nalaze vam se još uvijek velike bijele gaće one kakve je nosila Bridget Jones? Odmah to stavite sa strane i svoju ladicu napunite sexy donjim rubljem kako bi ga uvijek imali pri ruci.

U krevet idite odjeveni (ili goli) kao kakva zvijezda

Zaboravite flanelsku pidžamu i čarape za krevet. Odlučite se za običnu babydoll spavaćicu. Neće dugo ostati na vama. 

Budite slatki

Nanesite mirisnu kremu na kožu. Poželjet će vas pojesti kao desert.

Besramno flertujte

Iako je on vaš muškarac, nikad ga nemojte prestati zavoditi. Na večeri, ispod stola, uzmite ga za ruku i polako prijeđite njome vašim bedrima, sve do podvezice. Pošaljite mu zločesti SMS dok je na poslu. Intimnost i vaše zavođenje ne mora ostati samo kod kuće. Vjerujte, jedva će dočekati da dođe kući s posla.

Izvor: tportal.hr