Lokalni izbori

ŠPORTSKI OBJEKTI

'U posljednih deset godina nismo kupili niti jednu perilicu!'

O takozvanom slučaju perilica odnosno navodima kako su Športski objekti Osijek gradonačelniku Krešimiru Bubalu kupili perilicu za rublje,a zbog čega je osječki gradnačelnik već zatražio sudsku zadovoljštinu, oglasili su se danas i Športski objekti.

Športski objekti: 'U posljednih deset godina nismo kupili niti jednu perilicu!'   FOTO:Screenshot STV
Piše: Republika.eu / STV

Optužbe su nazvali lažima i objedama te su ponudili dokaze kako u posljednjih deset godina nisu kupili niti jednu perilicu.

Prije petnaestak dana Športski objekti prozvani su kao aktivan sudionik nečasne radnje, a koja se uopće nije ni dogodila, kazao je direktor Športskih objekata Osijek Zvonko Ibriks. Dodao je kako je teško demantirati nešto što se nije dogodilo, no kako su morali reagirati. Kao dokaz da nije bilo nečasnih radnji ponudili su poslovne knjige, odnosno inventurnu listu imovine iz koje je, kažu, jasno vidljivo kako u posljednjih 10 godina nije kupljena niti jedna perilica za rublje.

Direktor Športskih objekata najavio je i kako će poduzeti mjere protiv onih koji su širili lažne optužbe protiv tog poduzeća i gradonačelnika Bubala.

"Očito da se putem ovdje nazočne Osječke televizije šire laži i objede na račun kako gradonačelnika Krešimira Bubala, tako i na račun Športskih objekata. Pljucka se po nama, baca se blato i mi ćemo biti isto tako prisiljeni tražiti zadovoljštinu na sudu, nakon što utvrdimo pravne elemente protiv koga ćemo podnijeti prijavu za lažno obmanjivanje javnosti", kaže direktor Športskih objekata Osijek Zvonko Ibriks.

Ibriks je danas kazao i kako bi se na kraju mandata, umjesto da se moraju braniti od lažnih optužbi trebalo predstaviti sve što je u posljednje četiri godine napravljeno u Športskim objektima. Izdvojio je kako je u ovom četverogodišnjem razdoblju organizirana brojna natjecanja, osječka Copacabana dobro je radila, izgrađena su dva nova natkrivena tenis igrališta, uređen je travnjak u gradskom vrtu, a dvorana gradski vrt najisplativija je u Hrvatskoj. No, kruna svega bilo je otvorenje Srednjoškolskog igrališta u čiju je obnovu uloženo gotovo pet milijuna kuna, zaključio je direktor Športskih objekata.