Vukovarsko-srijemska

45. IZLOŽBA VINA KONTINENTALNE HRVATSKE

Sedam zlata za vina Iločkih podruma

Vina Iločkih podruma potvrđuju titulu najboljih hrvatskih vina, osvojivši čak sedam zlata na 45. izložbi vina kontinentalne Hrvatske, koja je održana 28. i 29. svibnja u Sv. Ivanu Zelini.

Sedam zlata za vina Iločkih podruma   FOTO:Ilocki podrumi
Piše: Republika.eu

Vino Traminac, izborna berba bobica 2011., dobilo je veliku zlatnu medalju, dok su se zlatnim medaljama okitila vina; Chardonnay kvalitetni 2012. , Traminac vrhunski 2011., Graševina Principovac 2011., Rose Frankovka kvalitetna 2012., Frankovka vrhunska 2012. i Kapistran crni vrhunski 2012.

Posebnost i značaj ovih nagrada je u tome što su kvalitetna i vrhunska vina koja su osvojila zlato nove, mlade berbe, čime Iločki podrumi potvrđuju kontinuitet kvalitete svojih vina i status najnagrađivanije hrvatske vinarije.

Poseban pomak je napravljen kod crnih sorti Kapistran crni Premium i Frankovka Premium koje se još uvijek ne nalaze na tržištu, ali će izaći u limitiranom izdanju.

Brojne nagrade da domaćim i svjetskim ocjenjivanjima vina, velika su nagrada za trud koji se svakodnevno ulaže u proizvodnju vina Iločkih podruma.