Vukovarsko-srijemska

'POLICIJSKI BANKOMAT'

Policija u lovu na svatovske kolone, za rasporede se raspituju u župama!

Neobična akcija na području Vukovarsko-srijemske županije. Sve postaje na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske od načelnika su dobile naredbu o pojačanim kontrolama - svatovskih kolona!

Ilustracija   FOTO:Ivana Ivanović/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Večernji.hr

Kako piše Večernji list, policajci su se čak morali raspitivati o rasporedima vjenčanja po župnim uredima, a sve kako bi se na vrijeme mogli organizirati.

"Ljudi se već sprdaju i akciju nazivaju “policijskim bankomatom”. Govore o njoj kao o još jednom načinu da se ljudima uzme novac. Zamišljeno je da policija kontrolira svatovske kolone i kažnjava osobe u prekršaju. Policajci su s nevjericom primili zapovijed, ali kako svi gledamo da sačuvamo radna mjesta, poštujemo je. Svi znamo da u svatovskim kolona ima svega, ali mislim da ovo nije način", kazao je Večernjaku jedan policajac koji je želio ostati anoniman.

"Svi znamo što događa u tim kolonama, od prevelikih brzina do vožnje u pijanom stanju. Želimo to zaustaviti prije nego što se dogodi neka tragedija jer će tada biti kasno", rekla je Maja Barbarić iz odnosa s javnošću PU.

Izvor: Večernji list