Kino & Film

PRVI POGLEDAJTE KAKO SE SNIMALO

Prvi pogled na akcijski spektakl "Misija: Bijela kuća"

Iako je do početka kino distribucije ostalo još mjesec i pol dana, među prvim u Hrvatskoj pogledajte prilog o snimanju ovog sigurnog ljetnog kino hita u kojem glavni glumci, redatelj i ostatak glumačke postave govore o snimanju spektakularnih akcijskih vratolomija.

Novi film Emmericha Misija: Bijela kuća   FOTO:Republika.eu
Piše: Republika.eu

Dobitnik prestižne nagrade Oscar Jamie Foxx i akcijska zvijezda Channing Tatum udružuju svoje glumačke snage u novom filmu redatelja Rolanda Emmericha, najpoznatijeg po režiji epskih blockbustera „Dan nezavisnosti“, „Dan poslije sutra“ i „2012.“! Riječ je o akcijskom spektaklu „Misija: Bijela kuća“ koji u domaća kina dolazi 18. srpnja!

Sinopsis:

Policajac John Cale (Tatum) upravo je dobio odbijenicu za svoj posao snova – rad u Tajnoj službi koja se isključivo bavi zaštitom Predsjednika SAD-a Jamesa Sawyera (Foxx). Ne želeći ovom vijesti razočarati svoju malu kćerku, on je vodi na razgledavanje Bijele kuće koju baš u tim treucima napadaju do zuba naoružani pripadnici paravojne skupine. Uslijed kaosa koji će prouzročiti pad vlade i u utrci s vremenom, Cale postaje jedina nada za spas Predsjednika, svoje kćerke, ali i čitave zemlje.

Trailer: