Tech

NOVO NA TRŽIŠTU

Sony predstavio nove VAIO modele

Četiri nova modela iz Sony VAIO tvornice predstavljena su danas u prostorijama lounge bara Matis u Zagrebu.

Sony predstavio nove modele   FOTO:Sony.hr
Piše: Republika.eu

O novitetima koje donose VAIO Duo 13, VAIO Pro 13, VAIO Fit 15 i 15E govorili su National Sales Manager za Sony Hrvatska, Dario Dolenec te Trade Marketing Manager VAIO & MPE Adriatic, Alen Domanovac, a posjetitelji Matisa imali su priliku na licu mjesta i sami isprobati sve posebnosti predstavljenih računala.


VAIO® Fit 15E


Pametnim i minimalističkim dizajnom, uz opciju slušanja na dodir i premium zvukom, VAIO® Fit 15E je specijaliziran za svakodnevnu upotrebu. Veliki ugrađeni zvučnici omogućavaju bogatiji i prirodniji zvuk pretvarajući VAIO® Fit 15E u idealnog partnera za slušanje vaših najdražih pjesama i filmske glazbe. Ako pak volite vašu glazbu puštati i slušati malo glasnije, upoznat će te slojeviti bas s jedinstvenim subwooferom specifičnim za VAIO® Fit 15E seriju.

Najjednostavniji dizajn je često i najljepši. Dostupan u crnoj i bijeloj boji, minimalistički dizajn prijenosnika VAIO® Fit 15E čini rad na njemu mnogo ugodnijim.


VAIO® Fit 15


VAIO® Fit 15 donosi moćne multimedijske performanse. Elegantan dizajn naglašen je svojstvenim Sony potpisom - dijamantnim VAIO logotipom, a minimalistički stil s glatkim zaobljenim kutovima savršeno je nadopunjen brušenim aluminijskim poklopcem, unutar kojeg su pametno skriveni zvučnici prijenosnika.  

Zahvaljujući gorućoj brzini i snažnim kapacitetima hibridnog hard diska, VAIO Fit 15 neumorno radi za vašu zabavu. Brži od standardnog hard diska, hibridni pogon lansira aplikacije u djeliću sekunde. Nudeći iznimnu izdržljivost, VAIO® Duo 13 se može pohvaliti najdužim vijekom trajanja baterije, do čak 15 sati, u odnosu na bilo koji drugi Ultrabook™.


S VAIO® Pro 13 


Dostupan s ekranom od 33,7cm (13,3”) što ga čini praktičnim za putovanja, VAIO® Pro spreman je osloboditi intuitivnu moć Windows 8 kroz cijeli radni dan. Izrađen od jednosmjernih karbonskih vlakana, VAIO® Pro 13 s ekranom osjetljivim na dodir teži svega 1,060 kg. Karakteristični šesterokutni dizajn omogućuje dodatnu izdržljivost potrebnu prijenosnim računalima. 

Iako je lakši za transport, u njemu se krije velika snaga Intel® Core™ procesora četvrte generacije, koji će izdržati naporni tempo vašeg radnog dana. 


VAIO® Duo 13


Tipkanje - pisanje - ili oboje? Izbor je vaš, gdje god vas misli odvedu. Sastoji se od jedinstvenog Surf Slider™ dizajna koji neprimjetno prelazi između ‘slate’ i ‘keyboard’ načina kako bi u svakome trenutku odgovarao vašim zahtjevima u radu. Crtajte, skicirajte ili ručno zapišite bilješke koristeći slate način rada s udobnom olovkom poput Digitizer stylusa osjetljivom na pritisak koja elegantno reagira na svaki vaš potez. Ili automatski prebacite na keyboard način rada kako bi napisali dokument ili uredili prezentaciju koristeći tipkovnicu pune veličine s pozadinskim osvjetljenjem i osjetljivim multi-touch zaslonom.

VAIO® Duo 13 je dinamičan koliko i vi, nudi povezanost kao na pametnim telefonima i izdržljivost kako bi održao ritam s Vašim radnim danom. Ostanite u kontaktu s klijentima, kolegama i prijateljima i u pokretu.