Ljubav & sex

LJETNE TOP POZE I LOKACIJE

Za vruće dane je najbolji vrući seks!

Stiglo nam je napokon dugoočekivano ljeto, temperature su visoke i vruće nam je, a mi vam donosimo kako ćete se rashladiti na najbolji mogući način. Spojite ugodno s korisnim, ovo su top ljetne seks poze!

Seks pod tušem   FOTO:oslobodjenje.ba
Piše: Republika.eu / ljepota.ba

IGRE POD TUŠEM

Seks pod tušem je uvijek in, ali budući da su ove godine temperature stvarno nepodnošljive, on će vam donijeti dvostruki užitak.
Evo prijedlog za jednu pozu, a mi vam preporučamo da i sami istražujete, isprobavate, jednostavno se igrate pod tušem!

Ruka neka vam bude oko njegovog vrata, a noga podignuta i savijena oko njegovog struka. On neka vas drži za nogu i na taj način možete voditi ljubav.

VODITE LJUBAV U KADI

Napunite kadu s malo vode, lezite na bok i stavite nogu na partnerovo rame koji će stajati ispred vas. Uključite maštu jer kada je idealna za vruće seksi igrice.


AKO IDETE NA MORE, OVO MORATE PROBATI...

Prvenstveno vam preporučamo da ne narušavate javni red i mir te da s dušekom otplivate malo i probate naći neku uvalu, odmaknutu od obale.
Lezite na dušeku potrbuške s nogama u vodi, a partner neka bude iza vas. Seks u moru je zasigurno nezaboravno iskustvo.

Ljubav možete voditi i u plićaku na razno razne načine, a jedan od njih je da tamo gdje možete stajati, ali tako da vam je veći dio tijela u vodi, partnera nogama obgrlite oko struka, a on neka drži vašu guzu i vodi igru.