Ljubav & sex

OVO NEMOJTE RADITI

10 stvari s kojima ćete odbiti svakog muškarca

Žena je zavodljiva, senzualna i zna pročitati svog muškarca. No, postoje situacije gdje žene rade greške u koracima, a muškarcu kojeg osvajate to se nikako neće svidjeti. Donosimo vam 10 stvari koje ne smijete raditi ako želite zadržati ili osvojiti muškarca.

Nemojte se stalno žaliti.   FOTO:vijesti.in.rs
Piše: Republika.eu / women.ba

Previše pričate

Previše brbljanja s vaše strane može vam samo odmoći, a ne pomoći. Muškarci ne vole monologe, a kako ćete ga upoznati i znati jer baš on vaš tip ako mu ne date priliku da vam se predstavi. Budite kolegijalni u komunikaciji.

Stalno na dijeti

Ako vaš muškarac mora stalno slušati o brojanju kalorija, posebnom meniju u restoranu, svaki put, on će pobjeći. To u vama otkriva sujetu i nesigurnost, a muškarci jednostavno ne vole takve žene.

Sujeta

Brinuti o svom izgledu je jedno, ali odlaziti svakih pet minuta da popravite šminku i pogledate se u ogledalo je drugo. Pretjerano dotjerivanje također je znak nesigurnosti koju muškarci ne vole.

Uvijek kasnite

Nije problem s vremena na vrijeme zakasniti 15-ak minuta, ali ako ste jedna od onih žena koja uvijek i kasni, vjerojatno previše iskušavate njegovo strpljenje. To govori o nedostatku organizatorskih sposobnosti i da niste obzirni prema osobi koja vas čeka.

Ostavite mobitel u torbi - isključen

Koliko god u svakodnevnom životu bili ovisni o društvenim mrežama, pisanju poruka ili stavljanju statusa na Facebook dok ste na sastanku - u najmanju ruku je nepristojno i bezobrazno, i tako nećete ostaviti dobar dojam. Ako je on mogao odvojiti par sati da provede s vama, cijenite to s malim stvarima tako što ćete ostaviti telefon sa strane.

Pričanje o bivšem

Pretjerano pričanje o bivšima, u pozitivnom ili negativnom svjetlu, nije ono što potencijalni partner želi slušati. Zvučite kao da niste preboljeli prošlu vezu i da niste spremni za novu. Opustite se i mislite na budućnost.

Otkrivanje romantičnih ciljeva

Bombardiranje pitanjima o braku, djeci i ozbiljnoj vezi zagarantiran je način da pobjegne od vas iako vaš biološki sat otkucava i vi to zaista želite. Muškarca će te učiniti nervoznim s bajkama i maštama na samom početku.

Pretjerana nezavisnost

Imate svoj stan, vozite svoj auto, velik krug prijatelja i toliko ispunjen društveni život da je skoro nemoguće pronaći vremena za izlazak. Nije ni čudo da se potencijalni partner osjeća obeshrabreno. Teško im je odrediti gdje bi se točno trebao uklopiti u vaš pretrpan život – gotovo kao da vam on nije potreban. Na vama je da mu pokažete da u vašem životu ima mjesta za njega i ispunjenu vezu.