Nogomet

TENJA 2013.

Čepin i V. Rajon u odličnoj utakmici podijelili bodove

Drugi je dan malonogometnog turnira Tenja 2013. iza nas, posjetitelji su i danas mogli uživati u dobrim utakmicama. Posebno treba istaknuti utakmicu dana, susreli su se mnk Čepin i V. Rajon, završilo je sa ‘miroljubivih’ 3:3.

U veteranskoj konkurenciji u samo dvije utakmice čak 17 pogodaka   FOTO:magazin.hrfutsal.com
Piše: Republika.eu / magazin.hrfutsal.com

Kao što svi dobro znamo, skupina D proglašena je skupinom smrti. Zašto je to tako, demonstirali su nam igrači mnk Čepina i V. Rajona koji su u utakmici sa odličnim akcijama, obranama golmana i lijepim golovima, podijelili bodove. Najbolji pojedinci susreta bili su Alen Buljević (V. Rajon) i Luka Agatić (mnk Čepin).

Alen Buljević je s dvije asistencije vodio igru momčadi V. Rajona, dok je Luka Agatić ‘otvorio’ i ‘zatvorio’ susret pogotkom te tako spasio bod svojim Čepinčanima.

Sutra se u ovoj skupini od 19:40 očekuje dvoboj između Ricarda i Brick-inga za koje nastupaju mnoga poznata futsal imena iz našeg grada.

Od ostalih susreta u seniorskoj konkurenciji treba izdvojiti remi Ekipa naselje i Primere Vigor, iako je Primera vodila i dominirala kroz cijelu utakmicu, na kraju je ekipa iz naselja stigla do važnog boda.

Celtic Pub uspio je ‘izvući’ bod protiv favorizirane momčadi PZ Ćelije, ali za to najviše mogu zahvaliti svome vrataru Kristijanu Lukendi koje je branio ‘nemoguće’ te tako momčad koju između ostalih čine Dokonal, Grnja, Barišić i Jukić ostavio bez ‘punog plijena’.

U posljednjoj seniorskoj utakmici večeri, CB Canimeč svladao je mladu momčad CB Sambe sa samo 1:0.

Veterani su u drugom danu turnira bili ‘raspucani’, tako je u samo dvije utakmice postignuto čak 17 pogodaka. Momčad Mladost Antin bila je bolja od CB Twins rezultatom 3:2, dok su Veterani parka poraženi od Gebrudera sa čak 9:3.

REZULTATI - SRIJEDA, 26.6.2013.

Mladost Antin veterani – CB Twins (V) 3:2
Veterani parka – Gebruder (V) 3:9
Ekipa naselje – Primera Vigor (S) 1:1
Celtic pub – PZ Ćelije (S) 2:2
MNK Čepin – 5. rajon (S) 3:3
CB Samba – CB Canimeč (S) 0:1

RASPORED - ČETVRTAK, 27.6.2013.

19:00 UTVRDA – CARSLBERG (V)
19:40 BRICK-ING – RICARDO (S)
20:20 RIVER PUB SISAK – OSJEČKO PIVO (S)
21:00 CB AFTER DARK-AD GAS-BRICK-ING (V)
21:40 CB STIL – MATRIX CLUB (S)
22:20 LOVAČKI ROG – RIVER PUB SISAK (S)