Razno

ISTRAŽIVANJE

Koga žene zapravo žele impresionirati svojim izgledom

Žene se uređuju za svaki tip izlaska u javnost, ali postoje dva osnovna. Onaj kada idu sa svojim muškarcem na večeru i onaj kada idu sa svojim prijateljicama van.

Ilustracija   FOTO:Facebook.com
Piše: Republika.eu / Dnevno.hr

Istraživanje na 2000 ispitanica pokazalo je sljedeće rezultate - žene se spremaju oko 30-tak minuta kada idu van sa svojim dečkom, bilo da se radi o sladoledu, večeri ili kinu, a kad se spremaju za ženski izlazak to traje puno duže – čak više od sat vremena.

Tako će se za savršen izgled žene više potruditi ako izlaze s prijateljicama nego ako provode romantičnu večer sa svojim dečkima ili supruzima. Posegnuti će za zavodljivijim komadima odjeće poput šljokičastih dodataka ili visokih potpetica dok će više opuštenijom odjećom šarmirati svoje bolje polovice.

Zbog ovakvih rezultata možemo zaključiti samo jedno – žene pariraju ženama, i žele što bolje impresionirati svoje prijateljice jer vjerujemo, kritičnije su one nego muškarac koji vas obožava i u pidžami. Također, šljokičava odjeća i visoke potpetice i uske kratke haljine više su povezane sa noćnim izlaskom do ranih jutarnjih sati, nego sa večernjom šetnjom s vašim dragim.

Uspoređujete li se sa svojim prijateljicama ili želite zablistati za svoga muškarca jedno je sigurno – glavno je da se vi u vašim odjevnim kombinacijama osjećate odlično.

Izvor: dnevno.hr