Nogomet

TENJA 2013

Skripta prošla u zadnjim sekundama utakmice, danas 1/8 finala

Skripta Cannon u zadnjih je 40 sekundi došla do izjednačenja i prolaska protiv momčadi HRFUTSAL.com, te tako osigurala prolaz u završnicu.

Tenja 2013   FOTO:HRFUTSAL.com
Piše: Republika.eu / HRFUTSAL.com

Zadnji dan igranja po skupinama nosio je utakmice koje su odlučivale o plasmanu u skupinama a samo je susret Skripte i HRFUTSAL.com  odlučivao o plasmanu dalje između te dvije ekipe. Ali kao i dan ranije ponovo jedna ekipa nije došla na odigravanje susreta ovaj put to su bili igrači CB "5" koji su već ranije propustili priliku da prođu skupinu pa su valjda smatrali da zadnju utakmicu i nemoraju odigrati!

U susretu veterana CB After darka je uvjerljivo svladao Utvrdu i zauzeo 2.mjesto u skupini. Kod seniora dva susreta skupine “B” gdje je sve bilo poznato samo je bilo pitanje kako će se ekipe plasirati pa su tako PZ Ćelije uvjerljivom pobjedom nad Planom B zauzele prvo mjesto a Celtic pub drugo dok je mlada ekipa Plana B zauzela treće mjesto.

Lovački rog i Ivanovac također su igrali za plasman a “lovci” su minimalnom pobjedom sačuvali drugo mjesto u skupini. A na kraju dana prava nogometna poslastica, Skripta i HRFUTSAL.com u direktnom susretu su odlučivali o preostalom putniku iz skupine “C” s tim da je Skripti bio dovoljan i bod bok je HRFUTSAL-u igrala samo pobjeda. Skripta je od samog početka pritiskala ali bez konkretnog učinka a igrači HRFUTSAL-a su opasno prijetili iz kontri a jednu takvu u 13. minuti Dejan Goljevački pretvara u vodstvo i u tom je trenutku branitelj naslova bio eliminiran.

U drugom dijelu ista slika, Skripta pritišće ali aktivna i čvrsta obrana te fenomenalni Marijan Palić na vratima nisu dopuštali poravnanje rezultata. I onda u zadnjoj minuti nakon kornera za Skriptu Marijan Palić ponovo brani dva udarca igrača Skripte ali treći udarac Armanda Kajfeša 40 sekundi prije kraja nije mogao obraniti i Skripta je poravnala doslovno u zadnjim trenucima susreta i plasirala se dalje.

HRFUTSAL.COM - SKRIPTA  1:1
1:0 GOLJEVAČKI (13) , 1:1 KAJFEŠ (30)

HRFUTSAL.COM: PALIĆ, VIDOVIĆ, KOVAČEVIĆ, M.VUKA, GOLJEVAČKI, ĐUKIĆ, VINCETIĆ, KILIĆ, LJUBAS, FILIPOVIĆ, ČERKEZ
SKRIPTA: JUKIĆ, ĆAVAR, DAKIĆ, ROŽMARIĆ, HORVAT, JURIĆ, JERKOVIĆ, ŠIMIĆ

REZULTATI OD UTORKA:
TELEKOM – CB “5″ 3:0 pf
UTVRDA – CB AFTER DARK GAS AD  0:5
PZ ĆELIJE – PLAN B  5:1
CELTIC PUB – PRIMERA VIGOR 3:2
LOVAČKI ROG – IVANOVAC 1:0
HRFUTSAL.COM - SKRIPTA 1:1

RASPORED ZA DANAS
19.00 LEGOSI – CB AFTER DARK GAS AUTODIJELOVI (V)
19.40 BRICK ING – GRAĐEVINARSTVO SPAJIĆ (S)
20.20 V.RAJON – PEKARA TENJA (S)
21.00 MLADOST ANTIN – AMEBA 79 (V)
21.40 CB STIL – LOVAČKI ROG (S)
22.20 RICARDO – PZ ĆELIJE (S)

RASPORED ZA ČETVRTAK
19.00 OSJEČKO PIVO – PLAN B (S)
19.40 PZ ĆELIJE – CB TWINS  (V)
20.20 JOHN DEERE – UTVRDA  (V)
21.00 Q CLUB VBK – IVANOVAC  (S)
21.40 CB CANIMEČ – SAPONIA
22.20 CELTIC PUB – SKRIPTA