Moda & ljepota

NAKON GODIŠNJEG

Očuvajte preplanulost pomoću nekoliko trikova

Vratili ste se sa godišnjeg odmora i pokušavate se prilagoditi vašoj svakodnevnici. Znate da je to teško, ali morate. Postigli ste i iznimnu preplanulost na moru i želite da što duže potraje. Mi vam donosimo nekoliko jednostavnih koraka kako da ju uspijete očuvati.

Ilustracija   FOTO:20poorandfabulous.com
Piše: Republika.eu / Onaportal.com

Hidratacija

Hidratacija kože tijekom izlaganja vaše kože na suncu prijeko je potrebna. Trebali biste, ne samo kada se vratite sa godišnjeg, već dok ste na njemu svaki dan nakon sunčanja koristiti losion za tijelo, kako bi se vaša koža smirila i dobila potrebnu njegu nakon „isušivanja“ cijelog dana. Savjet - losioni za tijelo i maske koji sadrže sastojke poput krastavaca, limuna i mlijeka izbjeljuju kožu, zato ih izbjegavajte.

Hranite se zdravo

Na dužinu preplanulosti utječe ishrana bogata vitaminima A, C i E koji se nalaze u povrću, voću, mlijeku, jajima i sirevima. Naglašavamo, ne zaboravite na dovoljan unos vode u vaš organizam.

Tuširanje

Prije izlaganja vaše kože na sunce potrebno je napraviti pilling kako bi spriječili ljuštenje, a nakon povratka sa sunčanja polegnite svoje tijelo u kadu ili se istuširajte koristeći blage kremaste gelove za tuširanje na bazi ulja.

Depilacija

Depilirajte se prije sunčanja. I ne zaboravite – nakon što ste duži period na godišnjem, izbjegavajte britvice, one skidaju površni sloj. Koristite epilatore.

Izvor: onaportal.com