Glazba

NOVI HIT

Pogledajte spot Opće opasnosti za pjesmu "Nenapisana stranica"

Opća opasnost niže hit za hitom, a nakon najnovijih "Pobjeg'o sam", "Tvoje ime čuvam" (Porin za Hit godine 2012.) i "Preživio sam", nedavano je izašala i "Nenapisana stranica" - za koji vam mi donosimo spot. Pogledajte!

Opća opasnost na jednom od svojih koncerata.   FOTO:Grgur Zucko/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Izašao je novi spot jedne od najpopularnijih domaćih rock grupa Opće Opasnosti. Riječ je o ljubavnoj rock baladi  "Nenapisana stranica" koja se na posljednja četiri izdanja ljestvice najemitiranijih singlova na domaćem eteru nalazi među top 40 pjesama. 

To je drugi singl sa nadolazećeg albuma koji bi svjetlo dana trebao ugledati krajem ove godine. Redatelj spota Marko Zeljković poveo je bend i glumce Ivana Čačića, Martinu Stjepanović, Vladimira Andrića i Mateu Grabić u Vinkovce, odnosno na vinkovački željeznički kolodvor i u Hotel Kunjevci, gdje su snimane scene nasilne i u konačnici, tragične ljubavne priče.

Glazbu i tekst za singl "Nenapisana stranica" napisao je Mario Vestić, autor najvećih hitova Opće Opasnosti, poput "Jednom kad noć", "Treba mi nešto jače od sna", ali i nekoliko posljednjih singlova "Pobjeg'o sam", "Tvoje ime čuvam" (Porin za Hit godine 2012.) i "Preživio sam"