Događanja

APEL ZA POMOĆ SPONZORA

Predsjednik Republike Hrvatske pokrovitelj Pannonian Challengea

Nakon Volonterske nagrade i Pečata Grada Osijeka, Pannonian Challenge primio je još jednu iznimno vrijednu i važnu obavijest.

Pannonian Challenge
Piše: Republika.eu / Pannonian

Naime, prije svega nekoliko dana, putem službenog dopisa, ovaj događaj dobio je pokrovitelja s najviše instance, a to je Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović

"On nam je zaželio puno sreće u organizaciji samog događaja te etabliranju i popularizaciji ekstremnih sportova. Iznimno smo sretni što se naš glas proširio i do samog „vrha“ te se nadamo kako će i ostali prepoznati potencijal i snagu Pannonian Challengea", kažu organizatori.

Pannonian bez rasvjete?

No, u sjeni ove dobre vijesti, nalazi se jedan još uvijek nerješivi problem – rasvjetna tijela. Naime, na području i novoj lokaciji skateparka trenutačno nije postavljen nikakav oblik rasvjete koji bi omogućio da samo natjecanje prođe kako je u prvotnom obliku zamišljeno. Nedostatak rasvjete otežava vožnju, kako amaterima tako i profesionalcima, povećava mogućnost ozljeda u vožnji, a ponajviše ometa raspored događanja koji će biti emitiran na Sportskoj Televiziji uživo. 

Taj nedostatak može biti negativan za promociju grada Osijeka. Uz premještaj parka i velike izdatke utrošene na povratak nedavno ukradenog materijala, financijska situacija je iznimno teška te se pokriće za rasvjetu mora potražiti na drugim mjestima. 

Ovim putem apeliramo za pomoć svim potencijalnim sponzorima koji su u mogućnosti pripomoći u vezi našeg trenutačno najvećeg problema.