Moda & ljepota

KONAČNO SMO SAZNALI

Koje su privlačnije plavuše ili crnke?

Pojam idealne žene jednostavno ne postoji. Ukusi muškarac se razlikuju, jedni vole mršavo, drugi punije. Neki crnke, neki plavuše. No izlazna anketa u kojoj je anketirano preko 2000 muškaraca osvjetlila nam je pojam idealne žene – brineta prirodnih oblina.

Jesu li plavuše još uvijek u "modi"?   FOTO:ezadar.hr
Piše: Republika.eu / Zadovoljna.hr

Istraživanje koje donosi portal zadovoljna.hr provedeno je u nekoliko zemalja, a pitanja su bila usko vezana za boju kose i oblik tijela.

Boja kose

Plavuše su uvijek vodile kao privlačnije žene s obzirom na crnke, no ovog puta to je mao drugačije. Čak 60% muškaraca izjasnilo se u anketi kako su im brinete i tamnije žene puno privlačnije i seksipilnije. Trećina ih voli brinete, trećina crnke, plavuše su privlačne za 29,5 postomuškaraca , a svega 8 posto ih se izjasnilo da su im crvenokose ljepotice broj jedan.

Oblik tijela

I dalje, muškarci vole žene s oblinama. Mršavice s modne piste zadnji su izbor svakog muškarca, a za zanosnim oblinama većina muškaraca će se odlučiti. To nam pokazuju i ovi rezultati - 38,8 posto muškaraca, što je ujedno i većina,najprivlačnijim ženama smatraju one koje nose konfekcijski broj od 40 do 44, dakle prosječnu veličinu, na drugom su mjestu istinske ženske obline koje savršeno pristaju veličinama 44 i 46, a samo 10 posto smatra da je savršena ženska figura ona konfekcijskih brojeva 34, 36 i 38.

S obzirom na istraživanje možemo zaključiti samo jedno – nemojte gladovati i patiti kako ćete tek sa mršavošću zavesti svog muškarca. Zaboravite na odricanje i uživajte u svom prirodnom izgledu.