Razno

SHOPPING

Kupujte i štedite u isto vrijeme

Visoke cijene sezonske odjeće nisu nikakva novost. Cijene kupaćih kostima ljeti ili kaputa zimi iznose puno više nego što uistinu vrijede, no svaki iskusan kupac će vam dati dobar savjet - kupujete takve stvari izvan sezone. A ako se budete držali i još ovih nekoliko savjeta, pun ormar neće značiti i prazan novčanik.

Ilustracija   FOTO:chacha.com
Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

Izbor odjeće na kraju sezone možda i nije tako velik, ali kada ugledate nevjerojatno niske cijene na etiketama, zasigurno ćete naći nešto za sebe.

Isto tako, ako se sprijateljite s trgovcem možete prvi saznati za nadolazeće popuste i kupiti si neku skupu stvar koja vam je zapela za oko, ali po naravno, prihvatljivoj cijeni.

Moda se mijenja iz sezone u sezonu. Ako su ovo ljeto aktualne primjerice duge suknje, to ne znači da će biti i iduće. Zato ulažite u klasičnu odjeću. Mala crna haljina nikada ne izlazi iz mode, a uvijek ju možete upotpuniti nekim nakitom koji je sada u trendu.

Izbjegavajte dizajnersku odjeću. Vjerojatno ste se gledajući revije, nebrojeno puta zapitali tko bi tako nešto uopće nosio? No, kad je ta ista odjeća sa potpisom nekog velikog dizajnerskog imena na snjiženju, ipak ste u dilemi? Ne kupujte stvari koje nemate gdje nositi jer je to uistinu samo bacanje novaca.

Izvor: Glas Slavonije