Nagradna igra

[NAGRADNA IGRA]

Osvojite godišnju ulaznicu NK Osijek!

Od 17. srpnja 2013. krenula je prodaja godišnjih ulaznica za prvenstvene utakmice NK Osijek.

Godišnja ulaznica za utakmice NK Osijek
Piše: Republika.eu

Prodaja će trajati sve do 15. rujna, a u slučaju potrebe rok će biti i produljen. Do sada je već prodano 400 godišnjih ulaznica što je za svega nekoliko dana prodaje izvstan rezultat.

Našem klubu nikada nije bila potrebnija pomoć navijača, jer će u jakoj Ligi 10 svaki bod u konačnici biti presudan, a u borbi za bodove često odlučujuću ulogu odigra huk sa tribina Gradskog vrta. Pokažimo da je NK Osijek brend ovoga grada, te kako ima veliku potporu.

Nažalost, ne možemo se natjecati sa bogatijim klubovima koji imaju nekoliko puta veće proračune, ali želimo da se pokaže da imamo navijače koji vole svoj klub i kada je najteže.

Cijene godišnjih ulaznica su 100 kuna djeca, 200 kuna za tribinu istok, 300 kuna za zapad, za ložu 700 kuna + PDV, te 2500 kuna + PDV za VIP ložu.

Kada se uzme u obzir da ćemo kod kuće odigrati 18 utakmica jednostavnom računicom se izračuna da kupovinom godišnje ulaznice jedna utakmica na istoku košta 11 kuna, a na zapadu 16 kuna. Smatramo kako su ovo prihvatljive cijene u doba teške financijske situacije. Napominjemo kako godišnja ulaznica ne vrijedi za kup utakmice.

Novost je da će godišnje ulaznice vrijede i kao popust u nekim caffe barovima i trgovinama, a svima koji kupe godišnju ulaznicu na poklon će biti uručen i prigodan poklon paket. Pozivamo i sve zainteresirane koji žele ponuditi popust navijačima da se jave na mail NK Osijek ili Facebook profil kluba.

Do sada je dogovorena suradnja s:
- Barcelona Pub Osijek – popust na Osječko pivo na dan kada igra NK Osijek;
- 10% na kupovinu u trgovini HRFUTSAL.com (robna kuća NAMA 1. Kat);
- FERIVI SPORT, 10% popusta na kupovinu svih proizvoda;
- VINARIJA JOSIĆ, 10% popusta na konzumaciju jela i pića;
- SAPONIA OSIJEK, kalodont svakom kupcu;
- FITNES CENTAR XXL, 10% popust na mjesečnu članarinu;
- PIVOVARA OSIJEK, majica;
- STUDENT taxi - popust na vožnje do 5km (15kn umjesto 20kn) na dan utakmice prema stadionu i sa stadiona.

Uplate za godišnje ulaznice izvršite na račun NK Osijek s.d.d. kod Zagrebačke banke d.d., IBAN: HR3023600001102351480 , poziv na broj OIB kupca, s naznakom kupovina godišnje ulaznice. 

Obrasce za kupovinu godišnjih ulaznica [KLIK ZA DOWNLOAD] moći ćete naći i na web stranici kluba, u prostorijama Kluba i u trgovini HRFUTSAL (robna kuća NAMA, 1. Kat).

Izrađene godišnje ulaznice podizati će se na dan domaćih utakmica i to tri sata prije utakmice na mjestima koja će naknadno biti objavljena. Tada će se preuzimati i poklon paketi.

[NAGRADNA IGRA]
Portal Republika.eu poklanja vam 2x1 godišnju ulaznicu. U komentar upišite #MojGradMojKlub - navijam za NK Osijek uz dodatak za koju tribinu želite ulaznicu (istok, zapad, dječja). 
Ulaznice su osvojili: Marin Lubina i Don Lebata . 

Čestitamo dobitnicima i molimo ih da u inbox Facebook profila Republika.eu pošalju svoje pravo ime. Ulaznice podižete u prostorijama kluba u četvrtak ili petak.

Redovne cijene karata ove sezone biti će: istok 30,00 kn, zapad 40,00 kn, djeca 10,00 kuna, loža 50,00 kuna te VIP loža 150,00 kuna.

Kupnjom godišnje ulaznice podržavate mladu momčad NK Osijeka na putu stjecanja iskustva, a vjerujem kako uz podršku navijača rezultat, a posebice borbenost neće izostati.

ZAJEDNO ZA OSIJEK!