Zabava

UNDERWORLD OTKAZAO NASTUP, A GRAD PROSTOR

Discotheque Riva se neće održati na splitskoj rivi!

Discotheque Riva neće se održati na splitskoj rivi. Organizatori iz tvrtke 'Urbani moment' nisu ispunili svoj dio ugovorne obaveze prema Gradu te uplatili 75 tisuća kuna za najam Rive i pola milijuna kuna jamstva, istaknula je dogradonačelnica Grada Splita Aida Batarelo.

Discotheque Riva se neće održati na splitskoj rivi!   FOTO:Ivana Ivanović/PIXSELL
Piše: Media Servis

"Oni su bili dužni uplatiti 75 tisuća kuna i policu osiguranja do 8.6. Grad je bio maksimalno fleksibilan do te mjere da je taj rok produžen, međutim oni do dana današnjeg nisu uplatili ni lipe. Jednostavno, nisu ispoštivali dogovor", rekla je Batarelo.

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar je najavio kako će im Grad danas poslati rješenje o raskidu suradnje.

"Službe su s njim stalno u kontaktu, nije da se on ne javlja. On se javlja, ali to je jednostavna situacija - nije ispunio uvjete iz rješenje, podnio je zamolbu da mu se javna površina dodijeli na gratis korištenje što su službe odbile. Mi ćemo danas izdati rješenje o poništenju rješenja", rekao je Baldasar.

Da nešto nije u redu s organizacijom Discotheque Riva, jasno je već neko vrijeme, a jučerašnje otkazivanje nastupa Underworlda bio je jedan od pokazatelja da organizator ima problema s financijama.

Organizator Mladen Bibić od jučer ne odgovara na telefonske pozive, ali najavio je službeno priopćenje.