Nogomet

NOVI POTRES U MAKSIMIRU

Dinamo bez Kramarića otputovao u Beč, Šimunić priželjkuje čudo

Pred odlazak u Beč, novi potres u Maksimiru. Napadač Andrej Kramarić zbog javnog negodovanja što ne igra, izbačen je iz Dinama. Što se dogodilo objasnio je sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić.

Joe Šimunić   FOTO:Tomislav Miletic/PIXSELL
Piše: Media Servis

"Andrej je napravio jednu reakciju koja nije bila primjerena ni trenutku ni vremenu. On je nakon utakmice, pred vašim kolegama inzistirao na razgovoru i nezadovoljstvu. Ja sam ga molio da to ostavimo za drugi dan, da razgovaramo u miru, nije pred stadionom tome bilo ni mjesto ni vrijeme, a pogotovo ne u trenutku pred jednu od najvažnijih utakmica sezone", kaže Mamić.

Što to konkretno znači za Kramarića?
"On ima pravo napustiti klub, klubovi koji su zainteresirani koji ga žele će se javiti nama pa ćemo se mi dogovarati."
 
I drugi trener 'Modrih', Damir Krznar smatra da Kramarićeva rekacija nije bila primjerena.
"U toj situaciji smo hendikepirani ali ne možemo biti robovi nekakvog iščašenog ponašanja tako da je ova odluka na mjestu", kaže Krznar.

Sve to događa se pred sutrašnju utakmicu istine za Dinamo protiv Austrije u Beču gdje će 'Modri' loviti dva gola minusa iz Maksimira.

"Ja vjerujem da smo bolji u svakom slučaju. Želimo da nas ljudi pamte po tome da smo dali sve od sebe i na kraju krajeva ako to napravimo, onda ćemo svi pamtiti da smo napravili čudno. Mi idemo po čudo koliko god će nama biti teško, a ja osobno takve utakmice najviše volim. Probat ćemo - pa što bude", poručio je kapetan Joe Šimunić.