Nogomet

NENAD BJELICA LIKUJE

'Ulazak Beqiraja bio je ključni trenutak, to nas je vratilo u utakmicu!'

Nenad Bjelica nije skrivao olakšanje nakon što se plasirao u Ligu prvaka i donio silno veselje navijačima na Generali Areni. Nakon utakmice spustio se do hrvatskih novinara i otkrio im kako je ovo najslađe izgubljena utakmica u njegovoj trenerskoj karijeri.

Nenad Bjelica   FOTO:Goran Stanzl/PIXSELL
Piše: Republika.eu/Nogometni-magazin

"U dvije utakmice napravili smo naporan posao i zasluženo smo prošli dalje. U Dinamu smo imali jakog i ozbiljnog protivnika i mislim da je ključna bila prva utakmica u kojoj su nas podcjenili. Da, u Zagrebu je odlučen putnik u Ligu prvaka"- naglasio je hrvatski strateg na klupi Bečana koji i u ovoj utakmici nije pokazivao emocije. Hladan kao led pratio je svih 180. minuta uz aut liniju.

"Takav sam. Naravno da imam emocije i energiju, ali sam ih prenio na svoje igrače tijekom ove dvije utakmice"  rekao je Bjelica koji je pohvalio Dinamo kojem je mana nedostatak zajedništva.

"Oni imaju bolje pojedince, ali mi imamo ekipu. I zbog toga smo zaslužili da idemo dalje, da svaki dvoboj bude praznik nogometa u Beču."

Što se same utakmice tiče, Bjelica je priznao da ga je kod 3-1 počela napuštati nada.
 
"Mislio sam da se nećemo vratiti. Imali smo problema s veznim redom Dinama. Brozović je odigrao sjajnu utakmicu, a Fernandes može igrati u bilo kojem klubu. Ideja sa Sammirom u špici nam je napravila puno problema"  priznao je Bjelica i usput otkrio trenutak koji je prema njemu prelomio utakmicu.

"S ulaskom Beqiraja smo se vratili u utakmicu i počeli kontrolirati igru. Bez obzira što nam je dao gol."

Izvor: Nogometni-magazin