Nogomet

KOHORTA

Daj svoj doprinos, učini nešto! Osijek te treba!

Unatoč izrazito lošem startu sezone, navijači nisu okrenuli leđa klubu. Sve je više navijača na tribinama, podrška Kohorte i na gostovanjima sve je brojnija.

NK Osijek treba tvoju podršku!   FOTO:Kohorta
Piše: Republika.eu / priopćenje

U subotu u Gradski vrt stiže Hajduk! Prilika je to za sve navijače i simpatizere kluba, da svojim glasnim navijanjem pomognu voljenom klubu.

I Kohorta je izdala posebno priopćenje nazvano "Osijek te treba!".

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Samo 1 pobjeda i 6 poraza, samo 7 zabijenih i 21 primljenih golova. To je naša realnost, to je ono što trenutno jesmo. Samo dno i pretposljednje mjesto na tablici. U ovoj situaciji se sezonama nismo nalazili, a preko 30 godina smo u Prvoj ligi.

Svaka minuta utakmice je borba za opstanak i svaki tjedan novih 90 minuta borbe koje smo svi mi dio. Mi Osječani koji smo vjerni svome nećemo dopustiti da naš klub potone.

Jer ovaj klub koliko god bio izmučen od politike, interesa, lopova i lažova je naš i on je simbol naše mladosti, života i grada u kojem smo rođeni, u kojem smo odrasli ili u kojem živimo.

Sada smo najpotrebniji. Zajedno ćemo obraniti čast našeg Osijeka. Osijek sada treba sve nas, dok još ima vremena i dok nije kasno. Svaki čovjek nam je sada bitan, kupi ulaznicu, dođi na stadion, navijaj, podrži, pozovi prijatelja... Daj svoj doprinos, učini nešto! Osijek te treba!

Već u subotu od 19 sati na Gradskom vrtu, protiv Hajduka. Cijena ulaznice za jugoistočnu tribinu je 10 kn.

NK OSIJEK TREBA TVOJU PODRŠKU!