Rukomet

ODLIČAN MAMAC ZA LJUBITELJE VRHUNSKOG RUKOMETA

Rukometaši Nexe Našica sutra igraju prvu službenu utakmicu u Osijeku

Rukometaši Nexe Našica sutra će odigrati prvu službenu utakmicu u osječkoj dvorani Gradski vrt, u sklopu 2. kola SEHA lige.

Rukometaši Nexe Našica sutra igraju prvu službenu utakmicu u Osijeku   FOTO:Screenshot STV
Piše: Republika.eu / STV

Prava je to prilika za sve ljubitelje sporta i rukometa iz Osijeka, da nakon dugo vremena gledaju vrhunski europski rukomet. Sutra je gost Našičana prvak Slovačke Tatran iz Prešova.

Nexe je sezonu počeo nastupom u Zagrebu u derbiju 1. kola Seha lige, koju je prvak Hravtske očekivano dobio rezultatom 37:30. Od ove sezone sve domaće utakmice Nexe će igrati u osječkom Gradskom vrtu, i bit će to prava prigoda da se ponovno gledatelji vrate u velikom broju na rukometne događaje, posebice jer se radi o doista jakim sastavima, koji igraju i značajnu ulogu u ostalim europskim natjecanjima.

Našičani su dosta promjenili momčad u odnosu na prošlu sezonu, no kvaliteta je ponovno tu, pa se i sutra protiv Tatrana očekuje dobra utakmica. Iako je protivnik vrlo jak, s praktički cijelom postavom slovačkih reprezentativaca.

Utakmica Nexe Tatran igra se sutra u dvorani Gradski vrt od 19 sati, a svi gledatelji koji kupe ulaznice po simboličnim cjenama od 20 kuna, kao poklon dobit će pivo, sok i kokice.

Sam protivnik odličan je poziv i mamac za sve ljubitelje vrhunskog rukometa.