Nogomet

ALLEGRIJU PRIJETI OTKAZ

"Super Pippo" preuzima klupu Milana?!

Samo četiri boda u četiri kola Serie A čelnicima Milana ne ulijeva povjerenje u trenera Massimiliana Allegrija, a kao nasljednik spominje se legendarni Pippo Inzaghi.

Filippo Inzaghi   FOTO:nordphoto
Piše: Republika.eu/24 sata

Katastrofalni ulazak u sezonu AC Milana nakon četiri kola Serie A čelništvu kluba, sasvim sigurno se ne sviđa, a treneru Massimilianu Allegriju trenerska klupa opasno se trese.

Najnoviji u nizu kikseva je domaći poraz od Napolija proteklog vikenda zbog čega su 'rossoneri' tek na 11. mjestu sa samo četiri boda i jednom pobjedom. Corriere dello Sport piše da gazda kluba Silvio Berlusconi neće imati puno strpljenja ne krene li Milan s pobjedama jer u suprotnom bi Allegri uskoro mogao završiti trogodišnji mandat na mjestu trenera.

No ono što privlači puno više pažnje od samog potencijalnog odlaska Allegrija ime je njegovog nasljednika, a Talijani pišu da bi klupu mogao preuzeti Filippo Inzaghi! Legendarni Pippo se prošle godine umirovio u dresu Milana nakon 11-godišnjeg igranja za 'crveno-crne', a trenutno je trener mlađih uzrasta u klubu.

Izvor: 24 sata