Nogomet

TALIJANI SKAUTIRAJU LULIĆA

Nakon Dinama i Sampdorije zanimanje za Lulića pokazala i Roma

17-godišnji osječki provotimac Karlo Lulić svojim igrama zapeo je za oko mnogim klubovima, a posljednji među njima je talijanski velikan A.S. Roma.

Piše: Republika.eu

Prema pisanju talijanskog portala Gazzettagiallorossa sportski direktor Rome Walter Sabatini već duže vrijeme prati osječkog tinejdžera Karla Lulića.

Lulić je svojim igrama privukao pozornost mnogih klubova, pa je prva službeno reagirala Sampdoria koja je, prema našim izvorima, ponudila za osječku upravu nedovoljnih 400 000 eura.

Javio se i Zdravko Mamić koji je prema tvrdnji predsjednika Josić ponudio 2 milijuna eura, ali Josić i dalje nije popuštao.

Zanimljivo da talijanski portal navodi kako će Romi za dovođenje Lulića biti dovoljno manje od milijun eura.  Potvrđuju kako još nije bilo službenih razgovora između klubova, ali kako je pitanje dana kada će se otvoriti pregovori.

Sam Lulić nekoliko je puta isticao kako bi volio odraditi sezonu ili dvije u dresu bijelo-plavih, a onda napraviti dobar transfer u inozemstvo. Istog je stava bio i Zdravko Josić, no pitanje je hoće li u trenucima opće besparice odoljeti šuškavim europskim novčanicama.