Zabava

NOVO TV LICE

Sementa Rajhard oduševila publiku u novoj seriji "Stella"

Prošle nedjelje završila je 4 epizoda nove serije "Stella" koja se prikazuje na Novoj TV u 20,00h. Sadržajno neobična serija zapalila je gledatelje ispred malih ekrana, a glavni lik koji tumači Sementa ostavlja bez daha. No, ova tako posebna glumica u svom je stvarnom životu djevojka iz lunaparka.

Sementa Rajhard   FOTO:gloria.hr
Piše: Republika.eu / Hot.net.hr

Sementa je odrasla u lunaparku. Kada je imala samo šest godina, njezini su roditelji postali vlasnici lunaparka i otada počinju selidbe i gostovanja obitelji Rajhard po Hrvatskoj. Kako doznajemo, 22-godišnjakinji slava i prva uloga nije udarila u glavu. Sa srećom prepričava svoje djetinjstvo i današnji život u obiteljskom poslu.
"Vjerujte, svoje djetinjstvo nikad ne bih mijenjala. Kao klinka po cijele se dane nisam skidala sa ringišpila. Ja za drukčiji život nisam znala, kao sasvim mala mislila sam da svi klinci imaju svoj vrtuljak", ističe Sementa.

Ono čega se Sementa najviše sjeća je podjela radnih zadataka u obiteljskom lunaparku. Ističe kako se je u svakom trenutku znalo tko je za što zadužen. Sementa je naglasila kako i danas voli raditi na blagajni i prodavati žetone.

"Dok prodajem žetone, dijelim autograme. Na blagajnu dolaze majke s djecom, rado se fotografiram s njima... Zaustavljaju me ljudi na cesti, ima mnogo onih koji, kad me vide, kažu: 'Stella!', a ja se svakome nasmiješim", ispričala je lijepa brineta koja je još uvijek slobodna, a muškarac koji bi zadovoljio njene potrebe ju jednostavno mora obožavati.

 

Izvor: Hot.net.hr