Nogomet

NIKO KOVAČ

Hvala svima na podršci, a već danas krećemo na posao

Dosadašnji izbornik mlade i novi izbornik A selekcije, Niko Kovač, zahvalio se na povjerenju Izvršnom odboru HNS-a i najavio kako odmah kreće s poslom.

Niko Kovač   FOTO:Daniel Kasap/PIXSELL
Piše: Republika.eu/ Media Servis

Nakon impresivne igračke karijere u dresu hrvatske reprezentacije koju je vodio kao kapetan i za koju je nastupio 83 puta uz 14 pogodaka, a već nakon 4 službene utakmice s U-21 selekcijom, dobio je prigodu na klupi A selekcije.

"Velika je čast, a još veća odgovornost preuzeti dužnost izbornika A reprezentacije. Naravno, obećavam da ću sa svojim stožerom uložiti maksimalan trud u rad A reprezentacije, kao što je i do sada bilo s mladom selekcijom. Krećemo odmah na posao."

Novi izbornik zahvalio se na suradnji dosadašnjem selektoru Igoru Štimcu koji mu je izlazio u susret davanjem igrača u mladu reprezentaciju:

"Iskreno mi je žao što je došlo do ovakve situacije. Zahvaljujem se Igoru Štimcu na vrlo kvalitetnoj suradnji dok sam bio na čelu mlade selekcije. Zahvaljujem se na ovom imenovanju predsjedniku Davoru Šukeru i svim članovima Izvršnog odbora. Svi koji me poznaju znaju da ću učiniti sve da opravdam to povjerenje", naglasio je novi izbornik hrvatske A selekcije koji će se u četvrtak 17. listopada predstaviti medijima.