Nogomet

FUTSAL SE VRAĆA U ZRINJEVAC

Danas premijerna utakmica Osijek Kelmea pred domaćom publikom

U petak, 18. listopada, futsal se vraća u Zrinjevac i to na velika vrata, utakmicom Osijek Kelme – Alumnus. To će biti prva ovosezonska utakmica osječkog futsal prvoligaša na domaćem terenu. Početak utakmice je u 19 sati i 55 minuta.

Piše: republika.eu

Osim u dobroj igri, gledatelji će moći uživati i u nizu dodatnih sadržaja. Sam početak utakmice obilježit će predstavljanje igrača koji će ove sezone nastojati izboriti play off.  Prije utakmice i u poluvremenu gledatelje će zabavljati DJ, a moći će uživati i u spektakularnom light showu, te osvojiti nagrade sponzora kluba u poluvremenu. Gledatelji će također moći uživati u Osječkom pivu i Coli koje će se prodavati ispod sjeverne tribine po cijeni od 10 kuna.

Cijena ulaznice je 10 kuna (za sjevernu tribinu) i 5 kuna (za južnu tribinu). Ulaznice će se moći kupiti na ulazu,  a također će biti moguća i kupnja godišnje ulaznice čija je cijena 69 kuna. Za članove Kohorte, žene i osobe mlađe od 15 godina ulaz je besplatan.

Podsjetimo, u nedavno odigranoj prijateljskoj utakmici Osijek Kelme je pobijedio momčad Alumnusa rezultatom 2:0, a u prošlom prvenstvenom kolu Kijevo u Kninu sa visokih 4:1.

To je svakako najbolji poziv svim ljubiteljima futsala u gradu na Dravi da dođu na Zrinjevac i podrže osječke dečke u ovom vrlo važnom izazovu.