Nogomet

STANKO MRŠIĆ

Trebamo biti puno pametniji, agresivniji i motiviraniji

Zanimljive reprezentativne turbulencije su iza nas i vraćamo se domaćim nogometnim travnjacima. Na redu je 13. kolo 1. HNL. Od 15 sati igraju Rijeka - Zadar, u 17 počinju Lokomotiva - Istra, a derbi je od 19 u Parku mladeži. Split dočekuje vodeći Dinamo. Prvi dvoboj ove sezone u Maksimiru završio je minimalnom pobjedom 'Modrih' u posljednjim minutama zbog čega trener 'Crvenih' Stanko Mršić ističe kako u ovaj dvoboj moraju ući mnogo koncentriranije i angažiranije...

Stanko Mršić   FOTO:Tino Juric/PIXSELL
Piše: Media Servis

"Trebamo biti puno pametniji, agresivniji i motiviraniji, baš iz tog razloga što smo gore bod ispustili u zadnjim minutama. Nema dileme da su oni najbolja ekipa prvenstva, to pokazuje i tablica, ali veseli me rad, atmosfera u svlačionici i dobra igra protiv Hajduka. Igrači shvaćaju svoj zadatak, ovo je prilika da pružimo jednu dobru utakmicu i da uzmemo ono što nam se ponudi", rekao je trener Splita koji večeras na raspolaganju neće imati Rugaševića i Križanca.

"Protiv Dinama će istrčati malo iskusnija ekipa, sve su to igrači koji se znaju nositi s teškim situacijama na terenu. Oni su dosta dobro pokriveni na bokovima, sa Soudanijem, Fernandesom, Pintom. Tu prijeti najveća opasnost i siguran sam da oni s velikim ambicijama dolaze ovdje. Nadam se da će doći dosta publike, ne moraju navijati za nas, i Hajduk je tu blizu prvog mjesta, ali vjerujem da će biti dobra utakmica za sve one koje vole nogomet", kazao je Mršić, prenose službene stranice splitskog kluba.

Protiv Dinama će nastupiti: Zagorac, Ibriks, Glumac, Galović, Glavina, Dujmović, Radotić, Belle, Roce, Vojnović i Bilić.