Ostalo

KAKAV OTAC, TAKAV SIN

Sin Nike Pulića, Ivan slavio u Španjolskoj

Veliki uspjeh našeg automobilizma. U Španjolskoj se vozila posljednja i pretposljednja utrka Eurocup Clio World Series By Renault na stazi Aragon, a naš Ivan Pulić, sin proslavljenog automibilističkog asa Nike Pulića pobijedio je u izuzetno jakoj konkurenciji.

Ilustracija   FOTO:Screenshot YouTube
Piše: Media Servis

Najviše postolje i hrvatska himna razgalili su tatu Pulića koji se Media servisu javio odmah nakon utrke i pobjede Ivana…

"Danas je Ivan startao treći i negdje nakon pola utrke došao je do prvog mjesta i vodio zadnja četiri kruga. Dočekali smo nakon 12 utrka, svih neprospavanih noći i pređenih kilometara, da se na posljednjoj utrci sezone vijori hrvatska zastava i svira hrvatska himna."

Tata Pulić prenio nam je kako je njegov sin proslavio ovaj veliki uspjeh.

"Ništa posebno. Više smo mi okolo proslavili nego on. On je takav po prirodi, njemu je sve to prolazno i kako bude - bit će."

Zadnji metri utrke bili bili su prava drama, ispričao nam je emotivni Niko Pulić.

"Bilo mi je malo teško ta četiri posljednja kruga kada mu je pobjednik cijele sezone, John Files iz Velike Britanije, bio 'na leđima'. Mislio sam da Ivan to neće izdržati. Međutim, dva puta se strašno dobro obranio, nije mu dao ni blizu i nakon toga se odvojio 20-30 metara što mu je olakšalo da lakoćom uđe u cilj kao pobjednik."

Malo je poznato da je Croatia Junior Team By Niko Pulić skoro odustao od natjecanja jer je nedostajalo, naravno, novca, a i momčad se prepolovila.

"Kad je Nikola Belohradski odustao nakon toliko utrka, onda je sve jasno. Mi smo bili na rubu hoćemo li se pojaviti na ovoj utrci, ali na kraju se sav taj trud isplatio. Drugom prilikom ćemo o problemima, sad nam je lijepo."