Događanja

JAVNA TRIBINA "MLADI I KULTURA"

Čovjek koji desetljećima "odabire" za nas dolazi u Osijek. Savjet Mladih dovodi Đelu Hadžiselimovića

Nakon što su prošle godine uspješno, u suradnji s magazinom Poduzetnik, organizirali javnu tribinu za mlade s Goranom Milićem, Županijski Savjet mladih Osječko-baranjske županije i ove godine dovodi na javnu tribinu poznatog i uspješnog gosta od kojeg mladi zasigurno mogu dosta naučiti.

Županijski Savjet Mladih dovodi Đelu Hadžiselimovića   FOTO:Županijski Savjet mladih
Piše: Republika.eu

Ovoga puta gost tribine je poznati dugogodišnji urednik HRT-a i jedan od njegovih najpoznatijih brendova Đelo Hadžiselimović. Gotovo da nema osobe koja ne zna za poznatu sintagmu "Odabrao Đelo Hadžiselimović", a pod kojom se godinama objavljuju odlični programski sadržaji. Ovom prigodom Osječani će, prije svega mladi, imati priliku uživo čuti što im čovjek koji je uglavnom iza kulisa televizijske kamere ima za reći o kulturi, informacijskim znanostima, televiziji kao i ostalim životnim i poslovnim iskustvima.

Javna tribina Županijskog savjeta mladih i magazina Poduzetnik pod nazivom "Mladi i kultura" na kojoj će gostovati Đelo Hadžiselimović održat će se u petak, 22. studenog, u dvorani 2-31 Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku s početkom u 17.00 sati.