Virovitičko-podravska

SLATINA

Uručene zahvalnice dobrovoljnim darivateljima krvi

Zahvalnice Crvenog križa Slatina dodijeljene su darivateljima koji su svoju humanu gestu ponovili 10, 20, 25, 30, 35, 40, 50, 55 i čak 75 puta.

DDK Slatina   FOTO:Dragutin Fišli
Piše: Domovina333.blogspot.com

Okupljene u prostorijama Crvenog križa, dobrovoljne darivatelje krvi te ostale goste i predstavnike medija, uvodnim govorom pozdravio je Vlatko Jelenčić, ravnatelj slatinskog Crvenog križa. Riječi zahvale na humanim gestama darivateljima su uputili zamjenik gradonačelnika Slatine dr. Miroslav Venus, predsjednica Crvenoga križa Slatine Ljiljana Peretin i ravnateljica Centra socijalne skrbi Slatine Ljiljana Randelj, koji su ujedno i uručili zahvalnice i prigodne poklone višestrukim dobrovoljnim darivateljima krvi.

Zahvalnice, između ostalih, dobili su Željko Horvat, Ivan Kaptolac i Josip Mlinarić za 75 puta darovanu krv, a zahvalnice su podijeljene i darivateljima koji su humanu gestu ponovili 10, 20, 25, 30, 35, 40, 50 i 55 puta.
Poslije svečanog uručenja prisutni su se uz glazbu, slavonski čobanac, piće osvježenja, ples i tombolu, koju su organizirali vrijedni djelatnici Crvenog križa, nastavili ugodno družiti.