Putovanja

OTKRIVAMO

Najpopularniji check in-ovi na Facebooku

Nakon što je Facebook postao dio svakodnevnice, a slike obitelji, dečka/djevojke, prijatelja nešto bez čega vaš profil nije pravi profil, pojavio se popularni check in. Facebook je iz prve ruke samo za vas istražio koje su to the most popular svjetske destinacije pravih Facebook-ovaca.

NY Times Square   FOTO:blogs.iesabroad.org
Piše: Republika.eu / Punkufer.hr

Vjerovatno ste pomislili da je Disneyu pala popularnost, no varate se. Prvo mjesto u Americi je ponosno otišlo u Disneyland Kaliforniju, drugo najpopularnije mjesto je Times Square, a visoko treće mjesto kao top destinaciju zauzelo je još jedno u vlasništvu Disneya, Epcot Center u Walt Disney Floridi.


Disneyland California; Foto: marriott.com

Ako se samo osvrnemo na Europu, prvo mjesto je zauzeo Disneyland u Parizu, drugo O2 Arena u Londonu, dok se poznata ulica Las Ramblas u Barceloni nalazi na trećem mjestu. Osim ovih europskih popularnih destinacija, na visokim mjestima popularne ljestvice check in-a nalaze se Trg Svetog Marka u Veneciji, Trg Taksim u Istanbulu i Gorky Park kulture i zabave u Rusiji.


O2 arena u Londonu; Foto: euroleague.net

Pitate se koja je najpopularnija destinacija u Aziji? Da i ovu laskavu titulu odnio je - Disneyland u Hong Kongu, nakon kojeg dolazi Tainan Flower Night Market u Taiwanu i poznata trgovačka ulica Myeong-dong Street.

Koja su Hrvatska top odredišta po Facebook check in-ovima? Taj podatak Facebook još nije otkrio, no po gore navedenim rezultatima željno iščekujemo Disney world u Lijepoj našoj. 

Izvor: Punkufer.hr