Požeško-slavonska

RONKO NAJAVIO KAZNENE PRIJAVE

U vatrogasnoj postrojbi se provodi kriminal najgore vrste, a ova vlast je zlo kojeg se moramo što prije riješiti

"Ovo što se radi u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Požega je kriminal najgore vrste. Što se ove prije ukloni, prije ćemo se riješiti zla", rekao je Zdravko Ronko na jučerašnjoj konferenciji za medije.

Požeški SDP održao je konferenciju za medije, a na dnevnom redu se našla aktualna HDZ-ova gradska vlast.   FOTO:Dušan Mirković/PIXSELL
Piše: Republika.eu / RVA.hr

Neferović i Smolčić su u javnosti prezentirali Zapisnik o obavljenom inspekcijskom nadzoru na osnovu kojeg su ustvrdili kako nema nepravilnosti u imenovanju zapovjednika JVP Požega, rekao je, kako javlja Radio Valis Aurea, Zdravko Ronko.

"V.d. zapovjednik Mautner nema uvjete, što zna zadnji debil, samo ne znaju izvršitelji", kaže Ronko. Stoga je najavio podnošenje kaznene prijave protiv gradonačelnika Vedrana Neferovića, predsjednika Gradskog vijeća Nine Smolčića, upravnog referenta u Zvečevu, glavnog inspektora u Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje i v.d. zapovjednika JVP Požega Zdenka Mautnera.

Ronko kaže da je prilikom nadzora JVP dokazano da VD ne ispunjava uvjete temeljem potvrde o vrsti poslova i trajanju radnog odnosa. No, pribavljena potvrda kojom je zadovoljena forma. 

"Ovome se mora stati na put", zaključio je Ronko.

IZVOR: Radio Vallis aurea