Vukovarsko-srijemska

INCIDENT U VUKOVARSKOM KAFIĆU

U sukobu Hrvata i Srba više osoba ozlijeđeno!

U sukobu koji se danas oko podneva dogodio u Vukovaru, i koji službeno ima međunacionalni predznak, više osoba je ozlijeđeno. Policija još utvrđuje okolnosti incidenta. Dio sudionika je priveden, a za ostalima traje potraga.

Policija provodi očevid nakon tučnjave   FOTO:Sanja Butigan / Glas Slavonije
Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

Do izgreda u caffe baru Joker u Tržnom centru na vukovarskoj tržnici došlo je nešto prije podneva. U Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj potvrdili su kako je došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba više osoba, piše Glas Slavonije.

Marijana Maja Barbarić iz Odjela za odnose s javnošću policije u Vinkovcima spomenula je pritom i „navijačke skupine“, no zasad nisu poznati drugi detalji. Potvrdila je i kako je više osoba zatražilo pomoć liječnika u Općoj blnici Vukovar, no kvalifikacija ozljeda nije poznata. 

Prema prvim informacijama, nekoliko osoba policija je privela ubrzo nakon tučnjave. Neslužbeno se u gradu priča i kako neke osobe koje su upale u lokal Joker nisu iz Vukovara. Navodno su u sukobu ozlijeđeni i vlasnici caffe bara koji su bolnici viđeni zavijenih glava i krvave odjeće. 

"Najednom je u lokal uletjela skupina od desetak osoba. Jedan je preko lica imao neku maramu. Na goste, kojih je bilo 7-8 doletjela je stolica, i ti koji su upali počeli su tući goste", ispričala je novinarima uznemirena gošća lokala koja se u to vrijeme u Jokeru zatekla na kavi. 

Navodno su uzvikivali „gdje ste četnici“. Policija je mjesto sukoba ogradila trakama, provodi se očevid i novinari ne mogu prići bliže. Oni koji su u to vrijeme bili u blizini kažu da se iz lokala čula vika i razbijanje, kao i da se sve odigralo vrlo brzo, a sudionici razbježali. Ubrzo je stigla policija, među njima i interventni policajci.

Izvor: Glas Slavonije