Brodsko-posavska

ATLANTIC GRUPA U NOVOJ GRADIŠKI

U Industrijskom parku posao za 160 radnika

U novogradiškom Industrijskom parku počela je gradnja nove tvornice za proizvodnju energetskih pločica, projekt Atlantic Grupe, težak 120 milijuna kuna, kojim se u konačnici planira zaposliti 160 radnika, a prvi proizvodi s novih linija na tržištu se očekuju u prvom kvartalu 2015. Nova Gradiška odabrana je među brojnim lokacijama kao najpovoljnija investicijska destinacija.

Gradi se tvornica za proizvodnju energetskih pločica   FOTO:Glas Slavonije
Piše: Republika.eu / Glas Slavonije

"Ponosni smo na činjenicu da je Atlantic Grupa odabrala upravo Industrijski park kao najbolju od 93 analizirane poslovne zone u Hrvatskoj za svoje ulaganje. To je potvrda atraktivnosti Industrijskog parka kao jedne od najkonkurentnijih ulagačkih destinacija u Hrvatskoj, kao i potvrda potpune opredijeljenosti Grada za stvaranje optimalnih uvjeta za privlačenje ulaganja i razvoj gospodarstva ovog kraja. U Atlantic Grupi dobili smo vrhunskog i izuzetno korektnog partnera te činimo sve da ovo ulaganje bude samo početak jedne dugoročne, uspješne suradnje", rekao je za Glas Slavonije novogradiški gradonačelnik Željko Bigović

Realizacijom dviju velikih investicija ove godine - Atlantic Grupe u tvornicu za proizvodnju energetskih pločica i Klimaopreme u proizvodnju opreme za ventilaciju, klimatizaciju i čiste prostore - novogradiški Industrijski park potvrđuje se kao jedna od najkvalitetnijih i najkonkurentnijih ulagačkih destinacija u Hrvatskoj i regiji.

IZVOR: Glas Slavonije