Događanja

DOM TEHNIKE

Dani otvorenih vrata Centra tehničke kulture Osijek

Centar tehničke kulture Osijek po prvi put otvara svoja vrata svim zainteresiranim građanima. Manifestacija se održava u prostorijama Doma tehnike Osijek, a o cilju otvorenih vrata rekla nam je voditeljica Centra tehničke kulture, Nataša Dorić...

Dom tehnike Osijek (Tvrđa)   FOTO:skyscrapercity.com
Piše: Media Servis

"Cilj nam je upoznati naše sadašnje i buduće polaznike, sugrađane, roditelje i sve zainteresirane s time što se kod nas događalo tijekom školske godine vezano uz naše izvanškolske tehničke aktivnosti. Također, želimo predstaviti i rezultate cjelogodišnjih radionica i uspjehe polaznika", izjavila je Dorić.

Uz raznoliki program, na danima otvorenih vrata bit će prezentacija mladih inovatora, sudionika i dobitnika nagrada koji su sudjelovali na sajmu inovacija u Iloku, s kojima će posjetitelji nakon prezentacije imati priliku razgovarati.

"Subota će biti izuzetno bogata, kod nas je prijepodne Dan otvorenih vrata Centra tehničke kulture. Istovremeno se u Domu tehnike odvija i Dan otvorenih vrata udruga gdje će se predstaviti Video klub Mursa, Aero klub Osijek i Foto klub Osijek. Oni će ponuditi programe pa vas pozivamo da dođete i njih posjetiti. Poslijepodne je radionica automodelarstva u Avenue Mallu Osijek", rekla je voditeljica Centra tehničke kulture Osijek i pozvala sve građane da dođu, nauče nešto novo i pronađu novi hobi.