Događanja

PANNONIAN CHALLENGE

Ekstremno adrenalinsko ludilo privodi se kraju!

Nadamo se kako ste se odmorili od jučerašnjeg programa te da ste spremni za novu dozu adrenalina i zabave. Nakon jučerašnjeg dana koji je bio rezerviran za skateboard disciplinu, završnicu Art jama i odličan večernji glazbeni program, danas nam je u parku na redu BMX i jednako odlični koncerti.

I love Pannonian Challenge because...   FOTO:PC
Piše: Republika.eu / Pannonian Challenge

Samo natjecanje danas je započelo u 15:00h, a otvorili su ga BMX amateri, nakon kojih će se natjecati pro vozači. Neki od Vama dobro poznatih su Senad Grošić, Daniel Dhers, Igor Vukadinović, Danny Josa, Jack Phay, Marin Ranteš i mnogi drugi, nimalo manje vrijedni, koji će Vas jednako ostaviti bez daha svojim ekstremnim trikovima.

Uz navedene dečke ove godine ćete imati priliku vidjeti i djevojku na BMX-u, Dušicu Nešković.

Pro kvalifikacije započinju u 18:00, a finale natjecanja u 20:00!

Poslije natjecanja slijedi dodjela nagrada koja će se održati u 21:45. Nakon toga u 22:00h Vas očekuje nezaboravan provod uz odlične glazbene izvođače. Večeras će glazbeni program otvoriti Oliver koji će na stageu biti do ponoći. Nakon njega slijedi Pips. Nakon dva odlična DJ-a, Olivera i Pipsa očekuje Vas Deekline, koji Vam priprema energičan i nezaboravan nastup!

Deekline je inovativni producent elektronske plesne glazbe koji svojim radom uspješno balansira između najnovjih trendova i tehnologije u kombinaciji sa sirovim talentom. On je internacionalno uspješan i njegove pjesme su na top listama poput ,,I Don't Smoke'' i ,,Bring it Back'' redovito se vrte na plesnim podijima diljem svijeta, a Vi ćete sve to imati priliku poslušati večeras na Pannonian Challengeu.

Deekline će Vas zabavljati do 03:00h. Nakon njega slijedi Chew The Fat! Croatia. DJ Yesh, DJ DMT, MC Tone Tuoro te VJ-polygon su dio CTF!Croa. Oni su ti koji će uz ostale ovu večer učiniti ludom i nezaboravnom. CTF!Cro u Hrvatskoj predstavljaju najsvježije trendove ''Bass'' glazbe uz gostovanja poznatih umjetnika sa svjetske klupske scene. Za CTF!Cro možemo reći da su sinonim za svježe partye, oštre ritmove i dobru, iskrenu zabavu.

Mi ovo nikako ne propuštamo, a ne biste trebali ni Vi!

I LOVE PANNONIAN CHALLENGE BECAUSE… Recite nam i Vi zašto volite Pannonian Challenge! Marker u ruke i idemoooo!!!