Požeško-slavonska

DR. DRAŽEN ĐUROVIĆ PORUČIO

''Ne bojte se nikoga, pogotovo ne političara. Snaga je u rukama samih građana''

Iako je saborski zastupnik i predsjednik HDSSB-a Požeško-slavonske županije dr. Dražev Đurović prošli tjedan s ostalim saborskim zastupnicima HDSSB-a potpisao referendumsku inicijativu „U ime obitelji“ za promjenama izbornog zakona, u Požegi je s članicama i članovima Županijskog odbora HDSSB-a posjetio štand volontera inicijative te ih i ovog puta podržao, a članice i članovi dali su i svoj potpis.

dr. Dražen Đurović   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu / Narod.hr

Smatram moralnom obvezom javno pružiti snažnu potporu ovoj inicijativi za promjenama izbornog zakona. Ovakav sustav izbora zastupnika Hrvatskog sabora nije dobar, a pogotovo su nepravedne predizborne koalicije u kojima se dijele mjesta na listama velikih stranaka onima koji nikako ne mogu prijeći izborni prag. Takav sustav ne vodi nikuda, a građani sada imaju izvrsnu šansu otvoriti društvene i političke promjene u Hrvatskoj”, rekao je dr. Dražen Đurović.

Poručujem i ovim putem svim građanima da se ne boje nikoga, a pogotovo ne političara jer snaga ovakvih inicijativa i referenduma je upravo u rukama samih građana koji tako mogu izreći svoje nezadovoljstvo trenutačnom situacijom i želju za promjenom. Odvojite minutu svog vremena i potpišite ovu inicijativu kako bi sutra na izborima mogli birati svog zastupnika imenom i prezimenom, birati sposobne, a ne podobne – naglasio je.

Izvor: Narod.hr