Književnost

HOĆE LI NADMAŠITI "GOLU ISTINU"

U utorak izlazi Severinina knjiga "Backstage bez cenzure"

U knjizi će biti puno slika iza backstagea, ali i kako je presvlačila malog Aleksandra na podestu od bubnjara ili zašto na probama nekad i pobijesni. Napisala je: "Ako vas zanima što govorim dok se presvlačim, slobodno čitajte".

Naslovnica knjige   FOTO:Instagram
Piše: Republika.eu

Na naslovnici se nalazi Severina u svom seksi izdanju snimljenom neposredno prije izlaska pred publiku u splitskoj Areni. Fotografiju naslovnice pjevačica je sama objavila na svom Instagramu i napisala:

"Naslovnica knjige snimljena je u splitskoj Areni, u improviziranoj garderobi do bine. Mislim da me Dajana fotkala mobiteom, kako virim i gledam koliko ljudi ima u dvorani. Split je bio zadnji grad na turneji, koju je u cijelosti popratila Vasić Vedrana, zapisujući i fotografirajući sve backstage momente, misleći da će to, kao dosad neviđeno, nekom biti zanimljivo... I to je stvarno zanimljivo. Ali kada nešto radiš, ne razmišljaš o tome... Da, u knjizi vilicom, kojom sam jela biftek, bodem pod po kojem ću plesati, presvlačim dijete na podestu od bubnjara, potpuno sam van sebe na probama (malo sam se i sramila dok sam čitala). Oni koji rade sa mnom me vole, mada zbog mene završavaju na hitnoj... Pa mi potajno pale kostim, pa me vješaju i vrte dok ne izgubim centar za orijentaciju... Valjda da me mogu pravdati kad pobjesnim. Ako vas zanima što govorim dok se presvlačim, slobodno čitajte... Ali to je bila tako dobra turneja, vidjet ćete po slikama. Puno je slika i puno ljubavi u backstageu, a Vedrana je to uhvatila... Hvala, mico, mada i dalje ne znam čime sam to zaslužila..."