Događanja

HUMANITARNI KONCERT U VUKOVARU

Srce Slavonije za Luku, Matea i Lovru

Pozivamo vas da se odazovete humanitarnom koncertu «Srce Slavonije za Luku, Matea i Lovru» koji ćemo upriličiti i organizirati dana 15.01.2015. u 19:30 h u Vukovaru (Sportska dvorana Borovo naselje).

Koncert u Vukovaru   FOTO:Republika.eu
Piše: Republika.eu

Svrha ovog događanja je pomoć trojici teško oboljelih dječaka: Luki Amidžiću, Mateu Mandiću i Lovri Hrčeku.

Riječ je o dječacima čije su obitelji u doista teškim financijskim situacijama i kojima ovim putem pokušavamo, nadamo se i uz Vašu svesrdnu pomoć, barem malo olakšati tešku svakodnevicu.

Također povodom ove humanitarne akcije otvoren je poseban transakcijski račun u Erste banci poslovnici Vukovar, na koji se na transparentan način za vrijeme trajanja akcije mogu uplatiti donacije. IBAN računa je HR2124020061500035586. Bili bismo Vam vrlo zahvalni ukoliko bi u okviru svojih mogućnosti mogli poduprijeti akciju na neki od spomenutih načina.

Na koncertu nastupaju poznata imena naše glazbene scene, prvenstveno tamburaški sastavi (Slavonia band, Sinovi ravnice, Stjepan Jeršek-Štef, Igor Delač, TS Slavonci, TS Lucky band kao i naši sugrađani Dječji zbor Vukovarski golubići i TS Bećarski inat).

Organizatori:

Mladi HDSSB vukovarsko-srijemske županije u suradnji s Koordinacijom Udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara i  Gradom Vukovarom.