Nogomet

TRAGEDIJA

Poginuo suigrač Perišića i Olića - Junior Malanda

Šok u Wolfsburgu. Igrač mlade belgijske reprezentacije Junior Malanda poginuo je u prometnoj nesreći kod njemačkog grada Porta Westfalica.

Junior Malanda   FOTO:informationng.com
Piše: Media Servis

Malanda je bio suigrač naših reprezentativaca Ivice Olića i Ivana Perišića, a nesreća se dogodila na putu prema zrakoplovnoj luci iz koje je trebao otputovati u Južnoafričku Republiku na pripreme Wolfsburga. Nesreća se dogodila, kako je priopćila policija, zbog velike brzine pri ćemu se automobil zabio u drvo. U automobilu su bile još dvije osobe i obje su teže stradale. 

Ne znam što reći od šoka, tuge i nevjerice... ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo… riječi su suvišne a bol prevelika..., napisao je Perišić na instagram profilu. Na engleskom jeziku je dodao da je ostao bez suigrača, prijatelja i mlađeg brata. Zauvijek ću pamtiti njegov osmjeh, dodao je. Našeg veznjaka Ivana Perišića posebno je pogodila ova tragedija. Na društvenim mrežama objavio je: "Ne znam što reći od šoka, tuge i nevjerice, ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo, riječi su suvišne a bol prevelika", napisao je shrvani Perišić na instagram profilu i dodao: "Ostao sam bez suigrača, prijatelja i mlađeg brata. Zauvijek ću pamtiti njegov osmjeh, poručio je tužni Perišić.