Događanja

DANI KOMUNIKACIJA

Treći festival marketinških komunikacija

Hrvatsko Udruženje za tržišno komuniciranje (HURA) i hrvatska podružnica Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga (IAB) organiziraju treći festival marketinških komunikacija. I ove godine održava se u Rovinju, od 16. do 19 travnja.

Jan Jilek, podružnica Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga   FOTO:Jurica Galoic/PIXSELL
Piše: Media servis

Dani komunikacija ponudit će uvid u svjetske marketinške trendove. Prvi put bit će održani okrugli stolovi gdje će se raspravljati o kreativnosti prodaje. Festival će i ove godine nagraditi inovativne programe i kreativne ideje, koje mogu osvježiti i unaprijediti tržište.

"Natjecati se mogu sve agencije, oglašivači koji prijave radove, a sudionici su svi koji se bave marketinškom komunikacijom u Hrvatskoj, od odjela, agencija, direktora" pojasnio je Damir Ciglar, član organizacijskog odbora festivala. Studentima je ove godine ulaz na sva predavanja besplatan, a sprema se zabavan dio programa kroz tri koncerta. Važan dio Dana komunikacija su i strukovna natjecanja. Predstavio ih je Jan Jilek iz hrvatske podružnice Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga.

"Natjecanja su EFFIE- nagrađuje efikasne marketinške komunikacijske kampanje; IDEJAX- nagrađuje prvenetsveno kreativne radove i MIXX koje nagrađuje najbolje digitalne medijske kampanje." Cijena kotizacije za klijente agencija na festivalu iznosi 1,250.00 kuna, a za ostale 1500 kuna. Više o prijavi programa, smještaju i kotizaciji može se detaljno vidjeti na stranici www.danikomunikacija.com