Kino & Film

NASTAVAK HIT KOMEDIJA

Izašao prvi trailer za 'Ted 2'

Kad ste mislili da ne može biti luđe od živog medvjedića koji puši marihua­nu, gleda porniće i prostači, stiže Tedova svadba i sve ono što je sastavni dio bračnog života.

Piše: Republika.eu / 24sata

On je mekan, sladak i simpatičan - sve dok ne progovori! Ted, medvjedić koji nas je oborio s nogu 2012. svojim dugim jezikom, društveno neprihvat­ljivim ponašanjem i nevjerojatnim dosjetkama, snimio je još jedan film. Iza znakovita naziva 'Ted 2' krije se ista autorska i glumačka postava koju pre­dvode Seth MacFarlane (redatelj, scenarist i glas glavnoga junaka) te Mark Wahlberg. 

Pojačani zvijezdama kao što su Liam Neeson, Amanda Seyfried i Morgan Freeman, ovo veselo društvo zabavit će nas novim zgodama specifičnog humora čija se radnja odvija većinom u crkvi i klinici za umjetnu oplodnju, ali i na sudu na kojem će medvjedić koji govori morati dokazati da je osoba kako bi ostvario svoju veliku želju i postao roditelj. 

Kad ste mislili da ne može biti luđe od živog medvjedića koji puši marihua­nu, gleda porniće i prostači, stiže Tedovo vjenčanje i sve ono što je sastavni dio bračnoga života. 

IZVOR: 24sata