Razno

NA DAN ZALJUBLJENIH

Ne biste vjerovali što se sve dogodilo ovoj djevojci!

Izlaskom na ulice u centru grada sa natpisom ” Tražim dečka” bio je jedan od najvećih izazova s kojim se susrela djevojaka iz ove priče. Što joj se dogodilo u subotu, na Dan zaljubljenih, pročitajte u ovoj nevjerojatnoj priči.

Djevojka u potrazi za dečkom u centru Beograda   FOTO:dnevnainspiracija.com
Piše: Republika.eu / dnevnainspiracija.com

 Probudila sam se sa blagim osjećajem nervoze. Prvo što mi je palo na pamet bilo je: "Bože, šta ako mi se ljudi budu smijali dok stojim u centru grada sa transparentom. I što ako mi niko ne priđe? Ili me ponizi… – dok su se loše misli redale jedna za drugom odlučila sam ih zanemariti. Uzela sam karton i velikim crvenim slovima napisala “TRAŽIM DEČKA”. Dodala sam i srca u uglu, čisto kao…detalj.

Dok sam se šminkala, ruke su mi blago podrhtavale, ali se trema pomalo smanjila. Nije bilo puno vremena za razmišljanje, uzela sam torbu, natpis i zaputila se prema centru Beograda.

Odabrala sam mjesto u gradu gdje će me većina prolaznika primijetiti, podigla sam svoj ”Tražim dečka” karton i zatvorila oči…

Nije prošlo ni nekoliko sekundi, a već sam čula smijeh. Pogledala sam u ljude koji prolaze. Svi su se smješkali, šaputali međusobno, upirali prstom u mene, približavali se meni kako bi vidjeli što sam ispisala na karton. Ali, osjetila sam toliko pozitivne energije, jer ništa nije bilo zlonamjerno. Čak naprotiv, bilo im je simpatično, što se vidjelo iz njihovih pogleda.

Dobila sam i ja hrabrost, pa sam odlučila da se smješkam. Bilo je potrebno svega 3-4 minute i prišao mi je prvi džentlmen.

"Ćao, vidim da tražiš dečka, mogu li da se prijavim", upitao je jedan momak, uz široki osmijeh na licu. Rekoh da mu da može, dok mi je pružao ruku. "Ja sam Miloš", nastavio je, "ako želiš, upiši moj broj, pa se možeš javiti da izađemo".

Po mojoj procjeni imao oko dvadesetak godina i bio je izuzetno fin. Cijelo vrijeme se osmjehivao, a ono što mi se najviše svidjelo je to što nije odmah tražio moj broj telefona, već je ponudio svoj i pustio mene da odlučim hoću li prihvatiti njegov poziv za izlazak. 

Tek što me je napustio, u susret mi je išao još jedan mladić, koji je bez imalo oklijevanja prišao. "Prelijepo izgledaš, zašto tražiš dečka na ovaj način?", ovo je bilo odlično pitanje.

"Nemam izbora", rekla sam u šali, na što je on odgovorio da mi ne vjeruje. 
Taman pomislih kako ovo nije toliko teško, kada me je sljedeći “kandidat” oborio s nogu. U pitanju je bio gospodin, u pedesetim godinama života, koji je zastao ispred mene, pročitao naslov, pogledao me i upitao: "Koji su kriteriji? Večera od 20.000?", nije bio ozbiljan, ali s obzirom da je već pitao, odgovorila sam mu. "Gospodine, samo jedno crno vino".  "E, samo da sam 30 godina mlađi",  dodao je. Stajao je pored mene još nekoliko sekundi. Krenuo je, pa je ponovo zastao. Pa opet krenuo…u tom trenutku, žena koja je prolazila sa dvoje djece, dobacila je: "Pustite djevojku da nađe dečka", namignuvši mi.

Kako je ova zanimljiva priča završila i jel djevojka iz priče pronašla dečka na Dan zaljubljenih, pročitajte ovdje.