Virovitičko-podravska

''SAMO SE KVALITETNIM PROJEKTIMA I SURADNJOM MOŽE NAPREDOVATI''

HDSSB: ''Štetnom politikom sustavno se uništava poljoprivreda''

Poljoprivreda može i treba biti temelj razvoja Istočne Hrvatske, no to se sustavno spriječava državnom politikom koja godinama samo šteti malom poljoprivredniku. Upozorili su to čelnici HDSSB-a u Kapela Dvoru u Virovitičko-podravskoj županiji poručivši kako se samo kvalitetnim projektima i suradnjom može napredovati.

Vladimir Šišljagić   FOTO:STV
Piše: Republika.eu / STV

Slavonija i Baranja imaju sva obilježja koja u svijetu karakteriziraju bogate i razvijene države. Unatoč tomu, taj je dio Hrvatske najsiromašniji, poručili su u HDSSB-u. 

Vladimir Šišljagić dodao je kako su, uz Slavoniju i Baranju, zapostavljeni i drugi dijelovi Hrvatske, i to jer novac ne ide u prioritetna područja. A ti su prioriteti poljoprivreda i mala obiteljska poljoprivredna gospodarstva. No, umjesto da im se daju poticaji za rad, sustavno ih se uništava, kazao je Šišljagić. 

Iz HDSSB-a poručuju i kako će razgovore voditi sa svima, bez obzira na stranačku i ideološku pripadnost. 

Razlika između HDSSB-a i drugih stranaka upravo je u tome što HDSSB govori o konkretnim projektima u kojima posebno naglašava svoj zavičaj, dok druge stranke samo načelno govore što bi radili, zaključio je predsjednik te stranke Dragan Vulin.