Glazba

RED SMIJEHA I DOBRE ATMOSFERE

Nives Celzijus oduševila publiku u Lisinskom

Pjevačica je proslavila prvu godišnjicu svoje karijere, podržana prijateljima i obitelji. Koncert je otvorila svojim hit singlom"Karanfili", a nastavila je sa svojim i tuđim singlovima. Kako je bilo, saznajte u nastavku.

Nives   FOTO:Marko Lukunić/Pixsell
Piše: Republika.eu / vecernji.hr

Nakon što je izvela singl "Karanfili", Nives se zahvalila publici i rekla kako je to sve za večeras. Nasmijala je prisutne, i ponadala se da je 'digla' bar nekog na foru.

Recite mi da mi je bar netko povjerovao - rekla je Nives, požalivši se da nikad nije bila neka 'mala od humora'“,

Tijekom koncerta na pozornici su joj se pridružili Alka Vuica, Zlatko Pejaković, Mejaši, band Petica i Le Zbor. Iz pozornice su je bodrila i neka slavna lica -Neda Ukraden, Ivana Banfić te Giuliano sa suprugom.

Poslije koncerta bila je potpuno ushićena.

Još uvijek sam uzbuđena. Nekako je to i prevladalo upravo poslije koncerta. Razmišljam kako je bilo, gdje sam pogriješila, jesam li negdje krivo upala“, kroz smijeh je pričala Nives.

Treme skoro nisam niti imala, generalna proba je trajala nešto duže nego što smo htjeli. Zapravo sam na generalnoj probi odradila dva koncerta tako da mi je ovo bio treći koncert. Imali smo malo vremena za pripreme, pa nije bilo vremena za tremu „ dodala je Nives. Zahvalila se svojim gostima i dodala da ih sve privatno jako voli te ih je zato i pozvala na svoj slavljenički koncert. Među gostima se našao i Zlatko Pejaković, kojeg Nives ističe kao velikog prijatelja i podršku.

„Puno mi je značio u ovim pripremama, nekako je uspio staviti tu pozitivnu energiju. Pitao me čega se zapravo bojim i rekao mi: Čega se ti zapravo bojiš? Ti super pjevaš, pjevaš bolje od 90 posto estrade, ja ti kažem kao kolega. Nema panike, samo se prepusti“, zahvalila se Nives prijatelju. 

Izvor: vecernji.hr