Glazba

BROJNI GOSTI NA KONCERTU

[FOTO] Nives pokorila Lisinski

Pjevačica Nives Celzijus proslavila je svoju prvu godišnjicu svoje karijere, podržana prijateljima i obitelji u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Od samih početaka kontroverzan je koncert otvorila svojim hit singlom “Karanfili”, a publiku je nastavila zabavljati svojim i i tuđim singlovima.

Čak je i Arsen Dedić nakratko sjeo u malu dvoranu KD Vatroslav Lisinski kako bi poslušao koncert Nives Celzijus, a tijekom koncerta na pozornici su joj se pridružili Alka Vuica, Zlatko Pejaković, Mejaši, band Petica i Le Zbor. Iz pozornice su je bodrila i neka slavna lica - Neda Ukraden, Ivana Banfić te Giuliano sa suprugom i drugi. Među gostima se našao i Zlatko Pejaković, kojeg Nives ističe kao velikog prijatelja i podršku.

”Pitao me čega se zapravo bojim i rekao mi: Čega se ti zapravo bojiš? Ti super pjevaš, pjevaš bolje od 90 posto estrade, ja ti kažem kao kolega. Nema panike, samo se prepusti”,  zahvalila se Nives Pejakoviću piše Večernji list.

Poslije koncerta, Celzijus je bila oduševljena.

”Još uvijek sam uzbuđena. Nekako je to i prevladalo upravo poslije koncerta. Razmišljam kako je bilo, gdje sam pogriješila, jesam li negdje krivo upala”,  rekla je kroz smijeh Nives.

”Treme skoro nisam niti imala, generalna proba je trajala nešto duže nego što smo htjeli. Zapravo sam na generalnoj probi odradila dva koncerta tako da mi je ovo bio treći koncert. Imali smo malo vremena za pripreme pa nije bilo vremena za tremu”, dodala je Nives te se zahvalila se svojim gostima i dodala da ih sve privatno jako voli te ih je zato i pozvala na svoj slavljenički koncert.

IZVOR: Dnevno.hr