Društvo

BRANIMIR GLAVAŠ O "SVASTICI" NA POLJUDU

Zbog hrvatske budućnosti prestanite neprestano buditi duhove prošlosti!

Utemeljitelj HDSSB-a Branimir Glavaš danas se na Facebook-u žestoko obrušio na HDZ i SDP. Povod za kritike upućene na račun i jednih i drugih bio je sinoćnji "incident" u Splitu za vrijeme utakmice Hrvatske i Italije.

Branimir Glavaš   FOTO:Marko Mrkonjic/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Tekst objavljen na službenoj Facebook stranici Branimira Glavaša prenosimo u cjelosti;

Bando komunistička i Titova jugoslavenska ološi ponovno ste ovladali Hrvatskom ili se spremate pod nekom drugom političkom maskom, primjerice nekakve tzv. Domoljubne koalicije njome treći puta ovladati. Vaša je vodilja samo jedna, a to je ponovno popljačkati vlastiti narod i vlastitu državu jer ste i jedni i drugi ovladali svim sferama javnog, društvenog i političkog života u Hrvatskoj. Protuznakonito zloupotrebljavate legalne institucije hrvatske države i to u svim sferama izvršne, zakonodavne i pravosudne vlasti. I jedni i drugi, a ako vam i to nije dosta, onda uprežete i paraobavještajno podzemlje u svoju političku funkciju i bezkompromisan rat kako bi zadržali, ili osvojili vlast. Karamarko i Milanović jednako.

Pravosuđe koje politički pritišćete u vašoj je funkciji kako bi se brutalno obračunavali s svojim političkim neistomišljenicima, a sve to radi "kukuriku" zadržavanja vlasti, ili ponovnog osvajanja te iste vlasti od strane onih koji i danas imaju u svojim redovima oko 100.000 bivših članova Saveza komunista, pripadnika UDBA-e ili njihovih doušnika. Neki od njih čak i vode neke političke stranke nesvjesni da su i sami u prošlosti bili ti i takvi, a puna su im usta nekakve lustracije. Smješno je to što činite i prestanite manipulirati svojim osiromašenim, gladnim i nesretnim narodom koji voli svoju Domovinu.

Da bi ostvarili svoje ciljeve u tome vam pomažu i instrumentalizirani mediji. Oni su vam na usluzi u manipulaciji vlastitim narodom u korist kako uskostranačkih interesa, tako i interesa kojekakvih bjelosvjetskih moćnika i političkih hohštaplera Bruxellesa, Londona ili Washingtona. Tako je i sa sinoćnjom izmišljenom "svastikom" na Poljudu.

 Ma kakva "svastika"? To se više ne može nazvati niti halucinacijom, to su već bijeli miševi. Hrvatska je zahvaljujući Milanoviću, Josipoviću, Karamarku i Kitarovićki, uz svesrdnu pomoć Indexa, EPH-Jutarnjeg, Večernjeg i ostalog tzv.istraživačkog novinarstva i medijskog šunda, zagazila u fazu nacionalnog političkog delirija. Vama koji halucinirate, ili vidite bijele miševe, ili ste duboko u fazi delirija jednostavna poruka: "Ne trujte naciju i ne šaljite podmukle laži o vlastitoj  Državi u cijeli svijet. To sinoć na poljudskom travnjaku nije bila nikakva "svastika" već trag kosilice na svježe podšišanom travnjaku. Kako bi se uvjerili u točnost ove tvrdnje, pogledajte ovaj pažljivo biran sklad boja na stvarnoj "nacističkoj  svastici" i usporedite ga sa tragom poljudske kosilice za travu. Zaključiti ćete da je nacistička "svastika" neponovljivo dizajnersko savršenstvo koje se ikada pojavilo u povijesti svjetskih političkih stranaka ili povijesnih svjetskih političkih poredaka.

Nažalost, ovo kvalitetno dizajnersko rješenje gornjega simbola, povijest neće pamtiti po dobru. Zato, zbog hrvatske budućnosti prestanite neprestano buditi duhove prošlosti!